Crna hronika

Ubijen Bogdan Milić, policija traga za dvije osobe

Jedna osoba je poginula pucnjavi koja se dogodila u jednom od lokala u Bulevaru crnogorskih junaka na Cetinju. Kako nezvanično saznajemo, ubijen je Bogdan Milić, dok je Marko Vujačić  teže povrijeđen. Milić i Vujačić su, odmah nakon pucnjave, transportovani u cetinjsku bolnicu ali ljekari nijesu mogli spasiti Milićev život. U pucnjavi su povrijedjeni i Dragan Vušurović i Goran Vušurović. Policija je u medjuvremenu potvrdila da je jedna osoba ubijena, da su tri povrijedjene i da tragaju za dva napadača.
screenshot
screenshot
Cetinjski list/Portal AnalitikaIzvor

Prema nezvaničnim informacijama, njih dvojica su sjedjeli u lokalu kada je, za sada nepoznati napadač, pucao na njih. Očevici kažu da je u trenutku pucnjave u lokalu sjedjelo više ljudi, pa da postoji mogućnost da je još neko ranjen. 

Iz policije je naknadno saopšteno da  intenzivno rade na rasvjetljavanju događaja u kojem su danas u Cetinju četiri lica zadobila povrede od vatrenog oružja od kojih je jedno lice preminulo. Policija zbog ovog događaja potražuje dva lica, saopštili su iz Uprave policije.

Četiri lica, B.M (37), D.V (33), G.V (48) i M.V (48) iz Cetinja, zadobila su povrede od vatrenog oružja danas oko 17,10 časova ispred lokala Portun, u Bulevaru Crnogorskih junaka u Cetinju. U pravcu ova četiri lica hice iz vatrenog oružja ispalila su dva lica za kojima policija traga. Povrijeđena lica su hospitalizovana u zdravstvenoj ustanovi gdje je B.M. podlegao povredama. 

Milić je ranije ove godine oslobođen optužbi da je pomogao počiniocima ubistva Nemanje Medina iz Petrovca, 8. jula 2016. godine, nakon izvršenog krivičnog djela.

Vladimir Ulama i Darko Mijović oslobođeni su optužbe da su na podmukao način ubili Medina.

Ulama je, međutim, osuđen na šest mjeseci zatvora zbog nedozvoljenog držanja oružja – pištolja “glok”, dok je Milić osuđen na osam mjeseci zatvora zbog istog krivičnog djela, jer je neovlašćeno držao puške “baikal”.

 

Portal Analitika