Zabava

Severinin suprug postavio zapaljiv predmet ispred kuće Milana Popovića

Bivši Severinin suprug Milan Popović s kojim pjevačica više od pet godina vodi sudsku borbu oko dvojnog roditeljstva nad njihovim sinom Aleksandrom nedavno je u intervjuu za Blic otkrio pojedinosti o napravi koja mu je ostavljena pred vratima od strane Severininog supruga, Igora Kojića, dan uoči novog ročišta u Zagrebu. 
Severinin suprug postavio  zapaljiv predmet ispred kuće Milana Popovića
Portal AnalitikaIzvor

Sada se oglasio i bivši Severinin menadžer Edvin Softić koji je isti taj predmet, nakon što je zalupio vrata Igoru Kojiću, našao u liftu svoje zgrade.

- Taj misteriozni objekat je nalik na svijeću, ali nije samo svijeća jer se vidi da je na tome rađeno. Taj objekat ima okvir od sveće i unutra je napunjen katranom. Taj okvir je razrezan kako bi taj katran curio. Na tome je neko radio sa nekom namjerom, da li da se zastrašim, odem iz Hrvatske ili da me unište materijalno. Neka prijetnja jeste i neko zastrašivanje - ispričao je Milan Popović ekskluzivno za "Blic" i otkrio je da u tom trenutku nije bio kod kuće, već je došao kasnije.

- Bio sam u šoku jer nisam shvatio o čemu se radi, trebalo mi je neko vrijeme da vidim o čemu se radi i kako da se postupim. Prišao sam i vidio šta je, osjećao se miris katrana jer je gorjelo, ali ga je vetar ugasio pa nije dogorio do kraja - objasnio je Milan Popović.

A Istu napravu pred svojom zgradom pronašao je i bivši Severinin menadžer Edvin Softić i to na isti dan kada i Milan Popović, a tek danas je odlučio da progovori o slučaju za hrvatske medije.

- S obzirom na to da se vodi istraga, o detaljima ne želim javno da govorim. Mogu samo da kažem da Severinu jako dobro poznajem i da sam siguran da u ovom slučaju ona nema nikakve veze sa samovoljom i postupcima njenog supruga. Isto tako vas molim da za sva dalja pitanja o konkretnom slučaju kontaktirate moju advokaticu Gđu. Jadranku Sloković. Pozdrav - stoji u SMSu koji je jutros Edvin uputio redakciji "Večernji hr."

Portal Analitika