Fudbal

NLB banka podržala fudbalski klub Grbalj

NLB Banka je danas potpisala ugovor o saradnji sa OFK Grbalj, prvoligašem crnogorske fudbalske lige iz opštine Kotor. Izvršni direktor NLB banke, Dino Redžepagić i predsjednik OFK “Grbalj” Nenad Maslovar su potpisivanjem ugovora ozvaničili saradnju za predstojeću sezonu, čime je NLB banka postala jedan od sponzora OFK Grbalj.
 Infobiro Montenegro
Infobiro Montenegro
Portal Analitika / Infobiro MontenegroIzvor

Podrška razvoju crnogorskog sporta, prvenstveno timskih sportova, jedno je od strateških opredjeljenja NLB banke.

Banka je prepoznata kao dugogodišnji sponzor Košarkaškog kluba “Budućnost Voli", a kroz saradnju sa perspektivnim klubom iz Radanovića, svoju podršku banka širi i na druge profesionalne sportove.

grbalj4

“Zadovoljstvo mi je što smo danas i zvanično postali partner OFK “Grbalj”. NLB banka je jako ponosna na još jedan znak podrške sportu i zdravom životu a posebno što smo u prilici da zajedno sa poslovnom zajednicom Kotora i Grblja podržimo njihov najveći sportski brend FK „Grbalj“.Ono što me posebno raduje jesu rezultati ovog kluba kod omladinskih i pionirskih selekcija što je znak velikog rada i truda i veliko mi je zadovoljstvo što ćemo i mi biti dio toga i iskreno se nadam da će ovo biti samo početak saradnje”, zaključio je Dino Redžepagić, izvršni direktor u NLB banci, povodom potpisivanja ugovora.

grbalj2

Nenad Maslovar, predsjednik kluba kazao je: “Izuzetno mi je drago što smo danas imali ovaj susret i potpisali ugovor sa NLB bankom, što će nam sigurno biti podrstrek i od pomoći u narednom periodu za rad kluba, posebno kada je riječ o mlađim kategorijama. Nadam se da ćemo opravdati ukazano povjerenje i ostvariti još bolje rezultat.“

grbalj3

Podržavajući različite segmente u društvu, uključujući i podršku profesionalnim i omladinskim sportovima, NLB banka nastoji da postane lider u društveno odgovornom poslovanju i da svojim djelovanjem doprinese podizanju kvaliteta života u zajednici u kojoj posluje, za svoje klijente i za sve građane.

Portal Analitika