Fudbal

Reflektori na stadionu Bokelja

Na pomoćnom igralištu Gradskog stadiona u Kotoru proradili su reflektori i uskoro će, sa završetkom još nekih radova, biti ozvaničen veliki posao. Na taj način, posebno u ljetnjim mjesecima, prvotimci Bokelja, kao i mlade selekcije moći će da vježbaju u mnogo povojnijim uslovima i tako izbjegnu velike vrućine koje su na moru. No, ostaje želja da refelektorima bude pokriven i glavni teren.
Radio Kotor
Radio Kotor
ArenaIzvor

Na taj način, za manje od godinu Uprava na čelu sa dr Davorom Kumburovićem ostvarila je dosta na unapređenju uslova rada za fudbalere Bokelja. Naime, još tokom prošlog ljeta postavljena su sjedišta na tribini uz pomoć FSCG, a u međuvremenu poboljšani su uslovi i komfor u zgradi na stadionu gdje borave fudbaleri Bokelja koji nijesu iz Kotora. Modernizovane su i svlačionice, a sada i svlačionice za mlade kategorije tako da će sve selekcije Bokelja imati mnogo bolje uslove za treninge i utakmice.

Za 27. jun trener Dragan Đorđević je zakazao početak priprema za narednu sezonu, a do tada će biti i poznat spisak kandidata za dres Bokelja u narednom prvenstvu.

Portal Analitika