Crna hronika

Identifikovani svi u lancu krijumčarenja 258 kilograma skanka

Policija je podnijela krivične prijave protiv V.J. (41) iz Podgorice osumnjičenog da je nalogodavac krijumčarenja 258 kilograma skanka pronađenih na području Tuzi prošle nedjelje. Za njim se intezivno traga.
Identifikovani svi u lancu krijumčarenja 258 kilograma skanka
Portal AnalitikaIzvor

Prilikom pronalaska droge uhapšeni su S.Š. (37), R.Š. (26) i S.V. (24) iz Podgorice, koji su osumnjičeni da su skank radi dalje prodaje prokrijumčarili iz Albanije u Crnu Goru.

Istraga upućuje na sumnju da su uhapšeni imali namjeru da skank predaju upravo V.J, te da je on namjeravao da skank stavi u promet na području Crne Gore.

Podsjećamo, zajedničkom akcijom pripadnika podgoričke i granične policije otkriven je i presječen lanac krijumčarenja skanka iz Republike Albanije u Crnu Goru. Oni su u reonu Šarove topole na području Tuzi prvo zaplijenili četiri džaka i pet putnih torbi sa 258 kilograma marihuane tipa skank, koji su pronađeni u kombi vozilu a koji su prethodno, prokrijumčareni plovilom preko Skadarskog jezera iz Republike Albanije. Akcijom koja je potom uslijedila uhapšeni su S.Š, R.Š. i S.V, osumnjičena da su prokijumčarili ovu drogu u našu državu plovilom preko Skadarskog jezera te da su je potom utovarili u kombi vozilo. Daljom istragom identifikovan je V.J. koji je, kako se sumnja, bio naručilac ove kriminalne radnje. On je imao namjeru da skank dalje proda i stavi u promet na teritoriji naše države. 

Portal Analitika