Zabava

Darko Lazić krenuo na psihoterapiju

Darko Lazić prinuđen je da se liječi kod psihijatra jer ne može da se oslobodi loših misli i košmara od teške saobraćajne nesreće koju je doživio u oktobru prošle godine.
Darko Lazić krenuo na psihoterapiju
Story.rsIzvor

Folker već osam mjeseci nema miran san jer mu se skoro svake noći u snu javljaju slike udesa, iz kog je jedva izvukao živu glavu, te doživljava jezu kad god prolazi pored tog kobnog mjesta. Iako je mislio da će vremenom to prebroditi, njemu je sve gore pa je morao da pronađe rješenje.

– Po savjetu svojih najbližih, Darko je odlučio da krene na psihoterapiju kako bi savladao probleme s kojima se suočava. Njemu se dešava da u toku dana često mijenja raspoloženje, napet je, nervozan, ljut. I noću ima košmare, sanja nesreću, slupan automobil, bolnicu. Shvatio je da mora da reaguje – otkriva naš dobro obaviješteni izvor i dodaje da je pjevač započeo proces kod jednog poznatog psihijatra.

– Lazić je popričao sa stručnim licem i već poslije prvog susreta njemu je bilo bolje. Razgovor mu je veoma pomogao. Dobio je još veću volju za životom, koja mu je sad i više nego potrebna budući da njegova vjerenica Marina Gagić treba da se porodi za nepunih mjesec dana – kaže pjevačev prijatelj.

Darko se, inače, prošle nedjelje vratio na scenu s novom pjesmom “Majko”. Iako je njegov prvi nastup poslije nesreće zakazan za avgust, on se predomislio i s timom menadžera već počeo da dogovara ranije svirke, tako da će za nedjelju, dvije već početi da radi punom parom, baš kao prije udesa.

Međutim, on je zbog posla otkazao svakodnevne fizikalne terapije i sveo ih na minimum.

Portal Analitika