Fudbal

LEKOVIĆ: Najvažnije je da je ekipa ostala jedinstvena

Fudbaleri Crne Gore nakon sinoćnjeg remija sa Kosovom, danas su nastavili pripreme za duel sa Češkom u 4. kolu kvalifikacija za EURO 2020.
Foto: Mina
Foto: Mina
Portal Analitika / MinaIzvor

Velike tenzije bile su pred duel sa Kosovom, zbog pritisaka iz Srbije dvojica fudbalera Stojković i Ivanić nijesu bila u protokolu, kao ni selektor Tumbaković koji je sinoć dobio otkaz. 

“Svi znamo što se desilo, ali najvažnije je da smo uspjeli da sačuvamo grupu, da je ekipa ostala jedinstvena. I Stefan Savić i Stevan Jovetić su bili s timom prije i poslije utakmice. To dovoljno govori o tome kakva su grupa. Igrači su spremni da odgovore izazovima, a prvi naredni je utakmica protiv Češke. Sve što se dogodi neočekivano je teško podnijeti. Da pričamo o politici – svi znamo kakva je situacija. Mi smo morali da se ponašamo onako kako nam nameću okolnosti i vjerujem da smo reagovali najbolje što smo mogli u tom trenutku”, rekao je na brifingu član stručnog štaba Dragoje Leković.

“Protiv Češke moramo da budemo pravi i ne idemo tamo samo da odigramo meč, već da probamo da pobijedimo. Vidjećemo da li ćemo uspjeti”, poentirao je Leković

Meč u Olomucu igra se u ponedjeljak od 20.45 sati.

Portal Analitika