Kultura
  • Portal Analitika/
  • Kultura /
  • Potpisivanje ugovora o sufinansiranju programa i projekata iz oblasti kulturno-umjetničkog stvaralaštva u 2019. godini

Potpisivanje ugovora o sufinansiranju programa i projekata iz oblasti kulturno-umjetničkog stvaralaštva u 2019. godini

Ministarstvo kulture organizuje u ponedeljak, 10. juna 2019. godine, sa početkom u 12:00 časova, svečano potpisivanje ugovora o sufinansiranju programa i projekata od značaja za ostvarivanje javnog interesa u oblasti kulturno-umjetničkog stvaralaštva u 2019. godini.

Potpisivanje ugovora o sufinansiranju programa i projekata iz oblasti kulturno-umjetničkog stvaralaštva u 2019. godini
Portal AnalitikaIzvor

Programi i projekti koje će sufinansirati Ministarstvo kulture odabrani su putem javnog konkursa, na osnovu predloga stručnih komisija koje su vrednovale dostavljene projekte u skladu sa zakonskim kriterijumima i konkursnim propozicijama.
  
Ministarstvo kulture sufinansiraće u ovoj godini ukupno 220 projekata i programa iz oblasti kulturno-umjetničkog stvaralaštva. U tu svrhu biće opredijeljeno ukupno oko 800.000 eura, za 9 konkursnih oblasti.

Prije potpisivanja ugovora, prisutnima će se obratiti Aleksandar Bogdanović, ministar kulture i Dragica Milić, generalna direktorka Direktorata za kulturno-umjetničko stvaralaštvo.

Potpisivanje će biti upriličeno u multimedijalnoj sali Ministarstva kulture.

Portal Analitika