Marketing

Key West - jedinstveni koncept


Na jednoj od tri plaze u okviru Dukley Gardens u Budvi otvoren ekskluzivni restoran "Key West” kao dio medjunarodnog brenda Nikki Beach.
Key West - jedinstveni koncept
Portal Analitika
Portal AnalitikaAutor
Dukley GardenIzvor

Key West donosi jedinstven Nikki beach koncept prepoznatljiv po svojoj latino atmosferi, vrhunskoj karipskoj kuhinji i zabavama koje svakog dana pocinju sa zalaskom sunca. 
 

 

Osim posebnih koktela, gosti ce biti u prilici da probaju i specijalitete poznatog Nikki Beach šefa kuhinje, Olivijea Hiltona
"Veoma sam uzbuđen zbog saradnje između Nikki beach-a i Dukley-ja. Po mom mišljenju oba brenda predstavljaju budućnost ove industrije, tako da na ovu saradnju gledam kao na jedinstveni proizvod dva trendsetera u oblasti ugostiteljstva!", rekao je šef Olivije. 

key-west-dukley-gardens1
 

Stratex Grupa je otvaranjem Key West restorana u okviru kompleksa Dukley Gardens ozvanicila početak saradnje sa ekskluzivnim lancem hotela Nikki beach sa kojim je potpisan ugovor u januaru ove godine. U Stratexu su saopstili da  je Key West restoran samo pocetak saradnje sa Nikki Beach i da ce ubrzo u Crnoj Gori zajedno otvoriti Nikki Beach Hotel i Nikki Beach klub koji će doprinijeti visokom rejtingu crne Gore na svetskoj turističkoj mapi.  

Key West i Dukley Hotel and Resort od subote 8.juna otvara vrata za sve posjetioce . 

 

Portal Analitika