Svijet

Ubio ljubavnicu mrkvom

Stariji muškarac iz Rumunije uhapšen je zbog ubistva ljubavnice, a zbog načina, kao i oružja koje je koristio tokom napada, mogao bi da provede dugi niz godina iza rešetaka.  
Ubio ljubavnicu mrkvom
TelegrafIzvor

Kalin Laurintiu (55) iz okruga Dambovice u Rumuniji, napao je svoju neimenovanu ljubavnicu (59) šargarepom koju je protivno njenoj volji pokušavao da joj stavi u anus. Iako se žena opirala i molila ga da prestane, Laurentiu, koji je bio pod dejstvom alkohola, odbijao je da se zaustavi, nakon čega je ubrzo i usmrtio nesrećnu ženu.

Prema rezultatima obdukcije, smrt je nastupila usljed perforacije debelog crijeva koja je dovela do sepse.

Ubica je zločin priznao, pravdajući se alkoholom, a u svoju odbranu je govorio da mu je žao, kao i da ju je puno volio.

"Kad sam shvatio da je mrtva, obukao sam joj lijepu pidžamu. Pozvao sam hitnu pomoć momentalno, ali sam onda shvatio da je kasno. Povrijedio sam je, ali je nisam mučio šargarepom. Rekla mi je da je ostavim na miru u jednom trenutku, ali sam nastavio. Žao mi je zbog nje. Nisam želio da je ubijem. Sve sam priznao policiji i advokatima", rekao je on, prenosi "Mirror".

Kako se navodi, ubica je imao bizarni fetiš koji je volio da upražnjava, zbog čega je i gajio povrće iza kuće u kojoj je živio.

Portparol lokalnog tužilaštva, Kamelia Matei, izjavila je da je protiv ubice podnijeta krivična prijava.

"Podnesena je krivična prijava zbog silovanja i ubistva protiv njega. Prema našoj preliminarnoj istrazi, izgleda da je do smrti žene došlo zbog seksualnog napada", rekla je ona.

Ako bude proglašen krivim, Laurintiu se suočava i sa mogućom doživotnom kaznom zatvora.
 

Portal Analitika