Podgorica

Manifestacija “Dan najboljih” za učenike osnovnih i srednjih škola

Glavni grad – Podgorica, u organizaciji Sekretarijata za kulturu i sport, organizuje tradicionalnu Manifestaciju „Dan najboljih“, koja je posvećena učenicima osnovnih i srednjih škola.
Manifestacija “Dan najboljih” za učenike osnovnih i srednjih škola
Portal AnalitikaIzvor

Ova manifestacija je posvećena dobitnicima diplome „Luča“ i

učenicima IX razreda osnovnih i IV razreda srednjih škola koji su osvojili neko od prva tri mjesta na Državnom takmičenju učenika osnovnih i srednjih škola Crne Gore.

Sekretarijat će i ove godine, u cilju podsticanja i vrednovanja najboljih učenika organizovati prigodne svečanosti, odvojeno, za učenike osnovnih i srednjih škola.

Svečanost za učenike osnovnih škola održaće se u Hotelu „Hilton“, Kristalna sala, 12. juna 2019. godine, sa početkom u 18h.

Na svečanosti će biti nagrađeno 354 učenika, i to 345 učenika dobitnika diplome Luča i devet učenika koji su osvojili neko od prva tri mjesta na Državnom takmičenju.

 Svečanost za učenike srednjih škola održaće se u Hotelu „Hilton“ – Kristalna sala, 14. juna 2019. godine, sa početkom u 18h.

Na svečanosti će biti nagrađeno 266 učenika, i to 244 učenika dobitnika diplome Luča i 22 učenika koji su osvojili neko od prva tri mjesta na Državnom takmičenju.

Nagrade učenicima uručiće predstavnici Glavnog grada-Podgorica.

Portal Analitika