Zabava

Maraja Keri plastične operacije plaćala tuđim karticama

Američka pjevačica Maraja Keri koristila je kreditne kartice svoje asistentkinje kako bi platila plastične operacije i sakrila da se njima podvrgla, ali i za druge troškove, piše Dejli mejl pozivajući se na neimenovane izvore upoznate sa postupcima pjevačice.
Foto: Getty Images
Foto: Getty Images
Daily MailIzvor

"Maraja nikada nije željela da ljudi znaju za njene odlaske u kupovinu ili operacije tako da bi to pokrila karticom (bivše asistentkinje) Lijane (Šahnazarjan) ili karticama (bivšeg menadžera) Stele Buločnikov", navodi izvor Dejli Mejla.

U sudskim dokumentima, u koje je Dejli Mejl imao uvid, navodi se da je Keri potrošila novac sa kreditnih kartica, koje su registrovane na ime njene asistentkinje, i da je pjevačica trebalo da nadoknadi troškove.

Šahnazarjan, takođe, tvrdi u sudskim dokumentima da je Keri tražila od nje da nekada ide u nabavku umjesto nje i da joj je obećana nadoknada.

Iako je Keri ranije negirala da se podvrgla nekoj operaciji, računi koje je Dejli Mejl objavio pokazuju da je prošla najmanje šest kozmetičkih procedura.

Portal Analitika