Zabava

Irina Šajk se oglasila nakon vijesti o raskidu

Posle vijesti o raskidu Irine Šajk i Bredlija Kupera čekala se reakcija bivših partnera i manekenka se večeras oglasila na Instagramu.
Irina Šajk se oglasila nakon vijesti o raskidu
Story.rsIzvor

U jeku priča o razlazu sa američkim glumcem i režiserom Irina Šajk je ovo objavila.

Poznata manekenka postavila je djelove kampanje za “Hugo Comte“, koji su neka vrsta njenog ignorisanja natpisa o prekidu veze sa Bredelijem Kuperom ili možda dvosmislena poruka.

Mogao bi ovaj Irinin potez protumačiti i kao njen način da kaže da se ona okreće poslu kojem je u posljednje vrijeme posvećenija nego ikada prije i da je već otišla dalje što joj žele i fanovi koji kažu:

– Naprijed, Irina! Ti si najljepša i najdraža žena na svijetu. I mi ćemo uvijek biti uz tebe.

Na Instagramu je dobila ogromnu podršku, a oni zabrinuti je pitaju da li je tužna nakon raskida veridbe sa Kuperom, a među reakcijama njenih pratilaca na Instagramu ima baš čudnih pitanja, poput ovog:

– Da li si i dalje sa Bredlijem ili se vraćaš Ronadlu?

Irina je sa portugalskim fudbalerom bila od 2010. do 2015. godine, a on je sada vjeren sa Georginom Rodrigez, sa kojim ima ćerku (uz pomoć surogat majke dobio je sina i blizance, dječaka i djevojčicu).

Pa ili fanovi nisu upućeni u Ronaldov život ili su krajnje ironični.

Irina koja je sa Bredlijem bila od 2015. i koja sa glumcem i režiserom ima ćerku Leu de Šejn Šajk Kuper, već se izborila sa jednim ljubavnim brodolomom. Ovaj drugi je zbog ćerkice komplikovaniji, ali je sigurno da Irina neće stati, i da neće praviti pauze u nečemu što je njena istinska ljubav, a to je moda.

 

Portal Analitika