Crna hronika

Likvidiran Stefan Šarović, dvije osobe osumnjičene

Stefan Šarović (31) iz Herceg Novog ubijen je juče u 15.20 časova iz vatrenog oružja u naselju Počukac, u Đenovićima, u dvorištu vile ,,Akacija hil“ u kojoj je živio. Policija je do zaključenja broja našeg lista tragala za dvije osobe koje je identifikovala kao osumnjičene za taj zločin, saznaje Pobjeda iz izvora bliskih istrazi.
Likvidiran Stefan Šarović, dvije osobe osumnjičene
PobjedaIzvor

REKONSTRUKCIJA

Prema našim saznanjima, Šarović je prije likvidacije sjedio sa dvije osobe u lokalu nedaleko od mjesta gdje je kasnije ubijen. Te osobe koje su bile u društvu Novljanina sumnjiče se da su odgovorne za njegovu egzekuciju.

Tijelo mladića pronađeno je u dvorištu, unutar velikog kompleksa vila. U Šarovića je ubica ispalio više hitaca, a nakon toga sa saučesnikom koji ga je čekao na motoru pobjegao. Kako Pobjeda saznaje, istražitelji su ubrzo nakon zločina pronašli tragove koji mogu doprinijeti u rasvjetljavanju ubistva i identifikovanju počinioca. Opsežnim provjerama inspektori Centra bezbjednosti Herceg Novi zajedno sa kolegama iz ostalih sektora pronašli su u šumi motor - nedaleko od vile u čijem dvorištu je pronađeno tijelo Šarovića. Motor je poslat na vještačenje zbog izuzimanja DNK tragova.

Komšije iz okolnih kuća juče nijesu željele da razgovaraju sa novinarima, kažu da ništa nijesu čuli, te da nijesu znali da tu Šarović živi. Oni rijetki, koji su nešto i htjeli da ispričaju, tvrde da je Šarović u naselju samo čuvao nečiji stan, a da je živio u Bijeloj.

Opširnije u Pobjedi.

Portal Analitika