Abiznis

Knežević poručio Vladi: Dogovor oko Meljina neće biti lak

Atlas grupa saopštila je danas da podržavanju pronalaženje rješenja za bolnici Meljine ali da dogovor sa Vladom neće biti lak kao što je bilo moguće prošle godine.
Knežević poručio Vladi: Dogovor oko Meljina neće biti lak
Portal AnalitikaIzvor

“I dalje smo posvećeni pronalaženju rješenja, samo što je sada situacija komplikovanija. Sva aktiva Atlas Grupe u Crnoj Gori nalazi se kao zaloga u jednom investicionom fondu koji finansira moje aktivnosti, advokatske timove, borbu protiv diktatorsko-kriminalnog režima i Vašingtonsku arbitražu pred kojom tražimo preko 500 miliona eura odštete zbog progona Atlas Grupe i štete koja joj je nanijeta. Mislim da sa njima dogovor neće biti tako lak i jednostavan, kao što je mogao da bude prošle godine”, navodi se u reagovanju povodom današnjeg sastanka premijera Duška Markovića i sindikata bolnice.

U saopštenju, koje potpisuje Duško Knežević, se navodi da “mora da se konsultuje sa svojim partnerom u privatizaciji Meljina Milom Djukanovićem”.

“Zbog svega toga se plašim da kasno Marko(vić) na Kosovo (Meljine) stiže. Svakako se nadam da Marković neće, kao Blažo Jovanić, posezati za pravnim nasiljem i kriminalnim potezima oduzimanja imovine Atlas Grupe bez osnova, kao što je urađeno sa Atlas bankom i IBM bankom"”, navodi se u saopštenju.

Portal Analitika