Kultura

KIC pop hor organizuje koncert „Pod sjajem zvijezda“

Brojni ljubitelji KIC pop hora biće u prilici da uživaju u koncertu koji će KIC pop hor prirediti na velikoj sceni KIC-a, u utorak, 25. juna, sa početkom u 20 časova.
KIC pop hor organizuje koncert „Pod sjajem zvijezda“
Portal AnalitikaIzvor

Na koncertu pod nazivom „Pod sjajem zvijezda“ hor će predstaviti svoj novi repertoar i zadiviti publiku interpretacijama evergrin melodija, numerama iz nekoliko mjuzikala, filmova, i čak kompozicijom iz opere Čajkovskog „Knez Igor“. Naravno KIC pop hor, pod dirigentskom palicom prof. Saše Barjaktarovića, neće zaboraviti ni domaće i inostrane aktuelne pop hitove.

Na koncertu će nastupiti oko pedeset članova hora,  a solisti će biti: prof. Marina Cuca Franović, Mila Nikić i Jovan Vuković.  

Nakon nešto više od dvije godine postojanja,  KIC pop hor stekao je ogromnu popularnost nastupajući u 10-tak crnogorskih gradova,  a zahvaljujući njihovom jedinstvenom projektu „Bez dileme - antifašizam“, hor je pobrao simpatije i van granica Crne Gore.

Njihov prvi koncert održan je 27. juna  2017. a izazvao je veliko interesovanje i sjajne reakcije podgoričke publike, a za 25. jun najavljuju još jedno zvjezdano veče koje će biti ujedno njihov 40-ti koncert! Organizatori koncerta su NVU „Kutak“ i KIC „Budo Tomović“, uz podršku nekoliko sponzora.
 

Portal Analitika