Marketing

Nov izgled IDEA prodavnice u Baru i pokloni za potrošače

Sve svoje potrošače u Baru, IDEA je danas obradovala modernijim ambijentom i prijatnijom kupovinom u svojoj prodavnici na adresi Rista Lekića I 32- Makedonsko naselje. U renoviranoj IDEI potrošače očekuje preuređen i moderan enterijer, proširen asortiman i uvijek kvalitetna i brza usluga. 
Nov izgled IDEA prodavnice u Baru i pokloni za potrošače
Portal AnalitikaIzvor

Kao dobar komšija, IDEA je za vjerne potrošače pripremila poklone i iznenađenja tokom prva tri dana otvaranja renovirane prodavnice. 
Na dan otvaranja, prvih 500 potrošača očekuje poklon, a svakog stotog potrošača gratis kupovina.  Potrošači će uživati u degustaciji proizvoda iz linije "Ukusi kraja moga". Mališani će dan provesti uz Kodija koji će dijeliti balone, dok će Super Kartičari biti nagrađeni trostrukim bodovima. 

U ponudi su se već prvog dana izdvojila svježa odjeljenja: pekara, mesara i sektor povrća i voća, ali i široka ponuda proizvoda iz svakodnevne korpe.  Ako danas ne budete u prilici da posjetite renoviranu prodavnicu i uživate u poklonima i povoljnostima, to možete učiniti i u naredna dva dana. 

foto-3

U petak, 07. juna potrošači uz račun od preko 10 eura, dobijaju srećku zahvaljujući kojoj mogu da osvoje vrijedne poklone. Potrošače koji svoju trgovinu obave uz Super Karticu, u subotu 08. juna IDEA će nagraditi trostrukim bodovima.

IDEA nastavlja da svojim komšijama u Makedonskom naselju pruži najbolju uslugu i to 24h dnevno. 
 

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.