Muzika

Cetinski: Spreman sam da odgovaram ako se dokaže da sam kriv

Hrvatski pjevač Toni Cetinski ne krije radost pred predstojeći koncert u Beogradu, koji će se održati 22. juna na stadionu Tašmajdan.
Cetinski: Spreman sam da odgovaram ako se dokaže da sam kriv
b92Izvor

Cetinski je za B92.net rekao da je spreman za beogradsku publiku, da nema tremu, ali da ima odgovornost prema ljudima koji vole njegovu muziku , kao i da publika može da očekuje dobar provod i zabavu.

Iako je dobro pripremio i isplanirao nastup, kaže da je nastup stvar trenutka i razmjene energije sa publikom.

“Publika je ta koja diktira tempo koncerta, tako je uvjek bilo”, kaže Cetinski.

“Očekujte dobru zabavu, puno emocija, vrhunsko pjevanje publike. Biće to jedna lijepa, romatnična noć, puna ritma”, rekao je Cetinski.

Ističe da beogradska publika najviše voli njegove već dobro poznate jpesme, kao što su: "Neka te odvede", "Blago onom ko te ima", "Umirem 100 puta dnevno", ali i čuvenu "Dvadeset treći Prosinac".

Vjeruje da će publika uživati zajedno sa njim i bendom, i ističe da će se potruditi da ova noć ostane u pamćenju svima koji budu dijelili emocije sa njim.

U razgovoru su se osvrnuli i na suđenje koje je počelo u maju ove godine. Cetinskom se sudi za saobraćajnu nesreću u kojoj je u novembru 2017. godine u centru Rovinja poginuo 62-godišnji Ibrahim Kevljani.

Pjevač kaže da vjeruje u pravednost suda, ali i da je spreman da odgovara ako se dokaže da je kriv.

Ističe da mu je žao nastradalog čovjeka, same nesreće koja se dogodila, ali i što je bio učesnik ovog nemilog događaja.

Portal Analitika