Crna hronika

Đukanović i Marković se ne osjećaju ugroženo

 Predsjednik Milo Đukanović i premijer Duško Marković se ne osjećaju ugroženo, a video snimak sa prijetećom porukom koju potpisuje organizacija ,,Dušan Silni“ nije stigao na mejl adrese njihovih kabineta.
Đukanović i Marković se ne osjećaju ugroženo
PobjedaIzvor

Ovo je za Pobjedu saopšteno iz kabineta Đukanovića i Markovića, nakon što je u pojedinim medijima objavljen video sa prijetećom sadržinom i informacijom da je poruka proslijeđena čelnim ljudima u Crnoj Gori, brojnim medijima i političkim partijama.

- Na zvaničnom email nalogu Predsjednika Crne Gore nije stigao predmetni snimak. Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović se ne osjeća ugroženim – kazali su iz Službe za informisanje Predsjednika Crne Gore.

Sličan odgovor stigao je i iz kabineta premijera Duška Markovića.

 - Snimak nije do sada primljen na adresama elektronske pošte koje koristi kabinet predsjednika Vlade. Premijer se osjeća sigurno u svakom kutku Crne Gore - navodi se u odgovoru koji je potpisao Srđan Kusovac, šef Vladinog biroa za odnose sa javnošću.

Na spornom snimku se vide tri maskirane osobe, dok se u pozadini čuje pjesma ,,Djeca neba“. Na snimku se ispod maskiranih osoba vidi i iskucana poruka: „Mi smo borci protiv nepravde, zakleti srpski vojnici. Istrebitelji laži i izdajnika. Mi smo „Dušan Silni“. Naš cilj je sloboda.

 Zlotvori nas pljačkaju, hapse, progone, uzimaju nam hljeb… Zlikovci maltretiraju naše porodice. Sude našim vođama. Ubijaju nas. Zato je naša misija pravedna i sveta. „Dušan Silni“ će odbraniti svoj narod i svetinje“.

Ispod toga natpisa stoji poruka: „Zlo činiti, od zla se braneći, tu zločinstva nema nikakvoga“ – P. P. Njegoš. ,,Tirani, stižemo“. Iz policije su saopštili da im je jedan medij dostavio video sa prijetećim sadržajem te i da su odmah krenuli u detaljne analize. Istražitelji pokušavaju da utvrde ko stoji iza prijetećih poruka.

Juče su skandaloznu poruku na zvaničnoj Fejsbuk stranici objavili iz Demokratskog fronta... „Ovo je upravo ono na šta smo upozoravali da se može desiti Crnoj Gori, zahvaljujući pogubnoj samovolji braće Đukanović i guranje zemlje u provaliju etničkih sukoba“.

Portal Analitika