Region

Lažirala otmicu, smuvala poznatog fudbalera, pa pobjegla iz Srbije!

Javnosti manje poznata manekenka Mina Milenković, 2013. godine je podigla na noge srpsku javnost kada je navodno nestala kod jednog beogradskog splava. 
Lažirala otmicu, smuvala poznatog fudbalera, pa pobjegla iz Srbije!
strani portaliIzvor

Njena fotografija se tada širila društvenim mrežama poput virusa, te su bile organizovane potrage za njom, jer se vjerovalo da je oteta. Nakon dva dana, Mina je pronađena potpuno gola i u modricama pokraj puta u Resniku.

Tvrdila je da je silovana, ali se ispostavilo da je zapravo željela da se osveti dečku zbog raskida, pa je zbog lažnog prijavljivanja osuđena na 100 sati društveno korisnog rada. 

Nakon skandala, Mina je uplovila u vezu sa fudbalerom Milanom Lolom Smiljanićem. Nekoliko mjeseci su bili u vezi, a onda je Mina našla novog partnera.

Mina se u međuvremeni nije puno promijenila, ali se zaljubila. Duže vrijeme je bila u srećnoj vezi, takođe je bila i na društvenoj mreži Instagram, međutim nedavno je donijela odluku da izbriše svoj nalog na pomenutoj mreži.

Nije poznato zbog čega se odlučila na ovakav potez, ostaje da vidimo da li će se uskoro predomisliti i ponovo aktivirati na društvenim mrežama.

Portal Analitika