Društvo

Ponovljen konkurs za izbor dekana Biotehničkog fakulteta

Upravni odbor Univerziteta Crne Gore je na danas održanoj sjednici konstatovao da Vijeće Biotehničkog fakulteta UCG nije utvrdilo predlog za izbor dekana, na sjednici održanoj 15. maja ove godine, a po osnovu objavljenog konkursa.
Ponovljen konkurs za izbor dekana Biotehničkog fakulteta
Portal AnalitikaIzvor

"S tim u vezi, konkurs za izbor dekana Biotehničkog fakulteta će se ponovo objaviti", saopštio je predsjednik Upravnog odbora UCG prof. dr Duško Bjelica.

"Upravni odbor Univerziteta Crne Gore je danas donio Odluku kojom su utvrđeni rokovi za sprovođenje izbornih radnji za izbor dekana Biotehničkog fakulteta, u ukupnom trajanju od 45 dana. Konkurs za izbor dekana objaviće se u Biltenu Univerziteta Crne Gore i u dnevnom listu koji izlazi u Crnoj Gori. Pijave na konkurs podnose se u roku od 15 dana od dana objavljivanja konkursa u dnevnom listu koji izlazi u Crnoj Gori", kazao je Bjelica. 

On je takođe saopštio da je Upravni odbor UCG danas dao saglasnost na Izmjene i dopune Plana javnih nabavki Univerziteta Crne Gore i Izmjene i dopune Finansijskog plana Univerziteta Crne Gore za 2019. godinu. 

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.