Crna hronika

Uhapšen osumnjičeni za razbojništvo na benzinskoj pumpi u Bioču

Službenici Centra bezbjednosti Podgorica su juče u kratkom roku, za nešto više od sat vremena od kada je počinjeno razbojništvo na benzinskoj pumpi u mjestu Bioče, identifikovali i lišili slobode M.I. (21) iz Podgorice, lice osumnjičeno da je izvršilo ovo krivično djelo.
Uhapšen osumnjičeni za razbojništvo na benzinskoj pumpi u Bioču
Portal AnalitikaIzvor

Policija sumnja da je M.I. imao dva saučesnika i preduzima aktivnosti na njihovom pronalasku.

„Podgorička policija je juče, koordiniranom akcijom na terenu, identifikovala, pronašla i lišila slobode M.I. oko 07,30 časova. Službenici CB Podgorica su prethodno pronašli vozilo marke „Peugeot“, koje je, kako se sumnja, korišćeno prilikom izvršenja ovog krivičnog djela“, navodi se u saopštenju Uprave policije. 

Dežurnoj službi CB Podgorica razbojništvo je prijavljeno juče oko 06,15 časova. 

„Sumnja se da je M.I. juče, 02.06.2019. godine, oko 06,15 časova, sa jednim saučesnikom ušao u prostorije benzinske pumpe „Benz“ u mjestu Bioče i da su njih dvojica, uz prijetnju nožem i metalnom šipkom, od zaposlenog otuđili pazar u iznosu od 800 eura, dok ih je drugi saučesnik čekao vani, čuvajući stražu. Sva tri lica su bila maskirana. Nakon izvršenja razbojništva ova tri lica su se udaljila vozilom u pravcu Kolašina. Policija je međutim ubrzo identifikovala, pronašla i lišila slobode M.I, dok se na identifikovanju, pronalasku i lišenju slobode druga dva lica intenzivno radi. Pronađeno je i oduzeto i vozilo koje je, kako se sumnja, korišćeno prilikom izvršenja razbojništva“, precizirano je u saopštenju Uprave policije. 

Osumnjičeni M.I. je, uz krivičnu prijavu, priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je počinio razbojništvo. 

Pronađeno vozilo je predmet kriminalističke obrade.
 

Portal Analitika