Zabava

Blogerki naredili da odmah napusti plaćeno putovanje

Pojam influenser više nije nikome stran, a iz dana u dan sve je više ljudi kojima je upravo ovo profesija... I premda na prvi pogled ovo djeluje kao jednostavno zanimanje i brzo zarađen novac, istina je ipak tamo negdje, a da je to tako dokazuje i slučaj Francuskinje Luiz Obre.
Blogerki naredili da odmah napusti plaćeno putovanje
Story.rsIzvor

Naime, ova 21-godišnjakinja nedavno se našla u centru svojevrsnog skandala, kada je na sred putovanja na koje ju je poslala kompanija sa kojom sarađuje, iznenada vraćena kući. No, krenimo od početka.

Luiz je Instagram slavu stekla zahvljujući širenju pozitivne slike o tijelu i trudu da drugima pokaže kako treba da vole sebe bez obzira na svoje mane, a na društvenim mrežama pratilo ju je više od 250.000 ljudi.

Očekivano - slatka plavuša imala je pune ruke posla i ostvarenu saradnju sa brojnim kompanijama koje su joj besplatno slale odeću, kozmetičke pakete i plaćala putovanja, pa se tako nedavno našla na besplatnom velnes odmoru na francuskoj obali u društvu drugih influensera.

Ona je u toku ovog putovanja riješila da objavi fotografiju koju je napravila još ranije, a na kojoj ona i njena punačka prijateljica poziraju u izazovnim crnim bodijima i drže natpis "Sva tijela su dobra tijela". Jasno je, poruka je trebalo da bude inspirativna i da pokaže da je različitost poželjna, ali izgleda da nisu svi mislili tako.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

« She does not have a good body » Here is the comment someone saw fit to write on the YouTube video I realized to fight insecurities. Set apart the fact I will never see the point in spreading negativity; I had to speak about this notion of « good » body. ❌ Let’s be clear. « Good » or « bad » is a judgment. You can find that a cake tastes good. Or you can find that a cake tastes bad. Nobody asked you to do this for the human body. A woman’s body is not here to seek YOUR judgment. A woman’s body is not here to satisfy YOUR willingness. The only person a woman’s body needs to please, is herself. For her to feel good. For her to be happy. For her to thrive. And this, every bodies allow it. So yes, all bodies are « good bodies ». Let’s stop ranking them

Portal Analitika