CEDIS

Danas višesatna isključenja zbog radova

 Djelovi više opština biće danas nekoliko sati bez struje zbog radova na mreži i ugradnje brojila, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.
Danas višesatna isključenja zbog radova
Portal AnalitikaIzvor

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila bez struje će biti od osam do 18 sati.

U Podgorici će nova brojila dobiti dio Dahne, a u Nikšiću Štedim, Moštanica, dio Vitalca i dio Riđana.

U Baru će nova brojila biti ugrađivana na lokacijama Gorenje, Zagrađe, Žutokrlica, Šušanj, Bajramovići, put ka Ostojićima, Donje Čačke, kao i u ulicama B. Čalovića, Anta Đedovića i G. Tomaševića.

U Podgorici će, zbog radova na mreži, od devet i 30 do 14 sati bez struje biti ulice Dušana Milutinovića i Pera Počeka i dio Doljana.

U Nikšiću će, od sedam do osam sati i 30 minuta, bez struje ostati kompletno područje Banjana, Grahova i Vilusa koje se napaja sa trafostanice „Vilusi“, od devet do 13 sati Dabovići, Povija, Ostrog, Norin, Stubički Kraj i Jovan Do, a od osam do 15 sati Praga, Ubla i Crkvice.

U Herceg Novom će, od osam do 15 sati, bez struje biti Kameno, Mokrine, Kruševice, Vrbanj, Žlijebi i Ubla, a od deset do 13 sati Brguli.

U Pljevljima će, od osam do 16 sati, bez struje ostati Bučje, Gosteč, Zadublje, Hoćevina, Šljivansko, Pliješevina, Hodžići, Vrbica, Glisnica, Crno Brdo, Jakupov grob, Rađevići, Mironići, Boljanići, Jezero, Kovač, Zorlovići, Potkovač, Savine vode, Rajišići, Đuli, Pliješ, Repetitor Vraca, Skenderovina, Đakovići, Prisoje, Babino Brdo i Metaljka.

Na Žabljaku će, od devet do 18 sati, bez struje biti Zminica, Karadžić, Suvodo, Rudinovača, Bare Žugića, Novakovići, Merulja, Smoljan, Mandića Do i Okruglica, dok će u Šavniku, od devet do 16 sati, biti Korita.

U Beranama će, od devet do 14 sati i 30 minuta, bez struje ostati Petnjik, Dapsiće, Tmušiće , Zagorje, Donje Luge, Donja Rženica, Rovca, Kaludra i planinski prevoj Lokve, u Rožajama Gežice, a u Plavu Završ i dio Bogaića, a od osam do 18 sati povremeno i selo Šekular.

U Bijelom Polju će, od osam do 14 sati, bez struje biti Zminac, dok će od sedam i 30 do 15 sati povremeno bez struje ostajati centar grada, Hotel, Robna kuća, zgrada Vunarskog kombinata, Stara pijaca, Pošta, Telekom, S4 i Starački dom.

U Mojkovcu će, od devet do 13 sati, bez struje biti Žari – Brezovac, a povremeno i Solidarnost, Rudarsko naselje, Kula 1 i 2, Hotel, Banka, Poslovni centar, Jalovište, Školski centar, Bolnica, Juškovića Potok, Mojkovac 2 i 3 i Tutići.

U Kolašinu će, od devet do 17 sati, bez struje ostati Skrbuša, Mateševo, Jabuka, Drndari, Rečine, Vraneštica, Vukićevića Lug i Bare Kraljske, a od osam do 15 sati Jasenova, Cerovica, Velje Duboko, Međuriječje, Bulje, Gornja Rovca, Trmanje i Liješnje.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni. 

Portal Analitika