Šaranović: Bojana na dostojanstven način predstavila svoju državu

Predsjednik Bokserskog saveza Crne Gore (BSCG) Blažo Šaranović čestitao je mladoj Budvanki Bojani Gojković osvajanje zlatne medalje na Evropskom juniorskom prvenstvu u boksu, koje je održano u Rumuniji.
Šaranović: Bojana na dostojanstven način predstavila svoju državu
Portal AnalitikaIzvor

„Draga Bojana, čast mi je da ti u ime BSCG i svoje ime čestitam osvojenu medalju i veliki uspjeh koji si postigla na Evropskom prvenstvu u Rumuniji. Na dostojanstven način si predstavila svoju državu i još jednom obradovala ne samo sportsku već i kompletnu crnogorsku javnost“, kazao je Šaranović.

„Pokazala si kako se naporan rad isplati i dokazala da nijedan cilj nije nedostižan kada se do njega dolazi srcem. Nepisano pravilo da je teže odbraniti nego osvojiti tron ne važi u tvom slučaju. Na dominantan način si došla do titule u Rumuniji i još jednom pokazala da prošlogodinje zlato na Evropskom prvenstvu u Rusiji nije bilo plod slučajnosti“, ističe on.

Šaranović je čestitao i Bojaninom treneru Nikoli Ružiću i Stručnom štabu reprezentacije.

 „Mi iz BSCG ćemo i dalje nastaviti da te podržavamo, kao i sve ostale mlade uspješne boksere, jer vi vraćate nadu u bolje dane “plemenite vještine” u Crnoj Gori“, stoji u čestitci predsjednika BSCG.

Portal Analitika