Marketing

KARISMA predstavila završetak druge faze Holiday Villages Montenegro


Karisma Hotels Adriatic Montenegro,
u sklopu Karisma Hotels & Resorts, predstavila je novi dio kompleksa Holiday Village Montenegro lokalnoj javnosti u Ulcinju. Dobrodošlicu zvanicama poželjeli su Nemanja Kostić, direktor Karisme za Istočnu Evropu, kao i predsjednik Opštine Ulcinj Ljoro Nrekić.

KARISMA predstavila završetak druge faze Holiday Villages Montenegro
Portal Analitika
Portal AnalitikaAutor
Karisma Hotels Adriatic Montenegro Izvor

Koktel je upriličen na platou ispred nove zgrade gdje su zvanice uživale u ugodnom ambijentu i gastronomskim specijalitetima šefa kuhinje. Nakon oficijalnog djela programa, predstavnici gradskih institucija i poslovni partneri Karisme obišli su novi dio kompleksa i uvjerili se u kvalitet i visoke standarde u izgradnji, koja je uspješno sprovedena za nešto manje od šest mjeseci.

 

holiday-villages-montenegro-cocktail

 

Zvanicama je predstavljeno 96 prostranih luksuznih apartmana, od kojih neki imaju direktan pristup bazenu sa terase. Pored toga, gostima su na raspolaganju i dva nova bazena, jedan za odrasle i jedan za djecu. Nova građevina se veoma lijepo uklopila u postojeći ambijent, te dodatno doprinijela ponudi ovog jedinstvenog kompleksa sa četiri zvjedice.

Kompleks Holiday Village Montenegro, nalazi se na Velikoj plaži, koja je poznata po svojoj ljepoti, ljekovitom pijesku, kao i borovima, koji prekrivaju svojim hladom veliki dio ovog kompleksa. Ovakva pozicija i mnoštvo sadržaja čine Holiday Village Montenegro utočištem za sve posjetioce, bilo da su u potrazi za romantikom, rekreacijom, relaksacijom, dok će se ljubazno osoblje pobrinuti da uslugom nadmaši očekivanja svih gostiju.

 

holiday-villages-montenegro-new-deluxe-section-2

 

Karisma Hotels Adriatic Montenegro zauzima dominantnu poziciju u turističkoj ponudi Ulcinja, čemu je doprinijela prva faza kompleksa Holiday Village Montenegro kompleksa, koji sačinjavaju dva hotela: Holiday Village Montenegro i The Long Beach Hotel Montenegro, ali i dodatni kapaciteti koji su obogatili turističku ponudu cijele Crne Gore. Ova uspješna grupacija u svom menadžementu ima i Wind Rose Resort u Baru.

 

holiday-villages-montenegro-deluxe-two-bedroom-family-room-20

 

Zajedno sa svojim strateškim partnerom TUI-jem, Karisma je prošle godine organizovala preko 140 međunarodnih letova do aerodoroma u Tivtu i Podgorici. Brojne nagrade, među kojima su i one dobijene od strane TripAdvisora-a i kompanije Trivvy, takođe svjedoče o uspješnosti ponude Karisme.

 

holiday-villages-montenegro-deluxe-two-bedroom-family-with-terrace-7

 

Karisma Hotels & ResortsGeneralne informacije

Karisma Hotels & Resorts jedna je od vodećih grupacija u svijetu u oblasti hotelskog menadžmenta, koja uspješno posluje i poznata je po svom inovativnom pristupu, postavljajući nove standarde u ponudi odmora sa fokusom na kompletan ugođaj svojim gostima.

Karisma u svom portfoliu ima 31 hotel, i pored Crne Gore posluje i u: Hrvatskoj, Meksiku, Dominikanskoj Republici, Jamajci i Kolumbiji. Karisma ima poslovnu strategiju i filozofiju potpuno orijentisanu na svoje goste i inovativnim konceptima se izdvaja od konkurencije, o čemu svjedoče prvenstveno zadovoljni gosti, ali i brojne nagrade i priznanja poput prestižne AAA 4 Diamonds. Takođe, hoteli Grupacije su redovno na najcjenjenijim listama poput Forbes-ove liste Top 10 hotela, zatim listama Conde Nast Traveller, Trip Advisor, Wine Spectator Award of Excellence, a ključnu snagu Karisme čini njeni zaposleni, što je vrjednovano činjenicom da je Grupacija seritifikovana i nalazi se na listi Great Place to Work”. U oblasti održivog razvoja Karisma se ponosi inicijativama koje realizuje, čemu svjedoče nagrade i sertifikati poput Green Globe, Travelife Gold Award i brojni drugi.

Kada uz sebe imate tim vrhunskih stručnjaka, inovativno razmišljanje, posvećenost, strast i nagrađivani kvalitet, vaše putovanje će uvijek biti uspješno.

 

Portal Analitika