Politika

Mandić: Najteže bitke smo dobijali kada smo bili jedinstveni

U ovom teškom i složenom trenutku, najvažnije je da čitav srpski narod bude solidaran, jedinstven i odlučan u odbrani one vrijednosti koja nas čini narodom - poručuje Andrija Mandić, Lider NSD i član predsjedništva Demokratskog fronta. 
Mandić: Najteže bitke smo dobijali kada smo bili jedinstveni
Portal AnalitikaIzvor

''Nema tu mnogo filozofije - najveće i najteže bitke dobijali smo samo kada smo bili jedinstveni, a ta potreba za slogom je sad najpotrebnija, kad je još jednom ugrožen srpski narod u južnoj srpskoj pokrajini. Teroristi iz OVK, koji danas izigravaju političare i ,,državnike'', odavno su zacrtali da je njihov cilj brisanje srpskog naroda sa njegovih vjekovnih ognjišta, ali i nama treba da bude vrhovni cilj da po svaku cijenu sačuvamo naš narod i svetinje'', kazao je Mandić.

Mandić je dodao da svi moraju biti spremni na mnoga iskušenja, te da trebaju stati u odbranu slobode.

''Popuštali smo decenijama i velikim silama, kao i onima iz regiona koji su, služeći velikima, pokušavali da sakriju svoje komplekse i koliko su mali i beznačajni, ali štetni za srpski narod. Kao i generacije iza nas, i mi moramo biti spremni na mnoga iskušenja koja se javljaju kada treba stati u odbranu slobode, časti i naroda. Siguran sam da je i u Crnoj Gori, koja se suočava sa duhovnim i moralnim poniženjima od strane izdajničkog separatističkog režima koji je priznao lažnu državu Kosovo, većina onih kojima su obraz i čast iznad svega i koji su vaspitani na kosovskom mitu kao jednom od temelja našeg identiteta i borbe za slobodu'', zaključio je Mandić.  

Portal Analitika