CEDIS

I sjutra isključenja struje u više opština

Djelovi više opština biće sjutra nekoliko sati bez struje zbog radova na mreži i ugradnje brojila, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.
I sjutra isključenja struje u više opština
Portal AnalitikaIzvor

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila bez struje će biti od osam do 18 sati.

U Nikšiću, nova brojila će dobiti ulica Baja Pivljanina, Carine i Miolje Polje, a u Baru, Žutokrlica, Šušanj, iznad pruge, iznad zgrade Ostojić, Topolica, Put ka staroj školi, ulice Anta Djedovića i G Bojovića.

U Podgorici, od osam do deset sati, bez struje će biti dio Zlatice, Mosor, Peuta, Smokovac, Gornja i Donja Vrbica, Repetitor Sjenica i dio Meduna, Gornji i Donji Rogami.

U istom terminu bez struje će ostati Miletine njive, Vranjske njive, dio Veljeg brda, Cerovice, Zavala, Liša, Radeća, Markovići, Lopate, Vukovići, Gola strana i dio naselja oko TS 220/110 kV “Zagorič”.

U Nikšiću, od osam do 18 sati, struju neće imati Krstac (Trubjela), Spila, Zagora- Savino Brdo, Okolišta, Zagora Donja, Osječenica, Rojevići, Grahovac, Prisoje, Zakurljaj, Nudo, Tospudje, Trešnjevo i Rokoči.

U Ulcinju, od sedam sati i 30 minuta do 14 sati i 45 minuta, bez struje će biti Šas, a od devet do 17 sati (povremeno po 20 min), gradsko područje Ulcinja i prigradska naselje u pravcu Komunalnog, Mavrijana i Gača.

U Herceg Novom, od osam do devet sati, bez struje biće Topla 2 i Topla 3, Dom Zdravlja i potrošači u okolini, od osam do 15 sati, naselja Kameno, Mokrine, Kruševice Vrbanj, Žlijebi i Ubla, a od devet do 13 sati, Sutorina, Rrijevor i dio potrošača ispod Toma Beka.

U Kotoru, od devet do 12 sati, bez struje ostaće Muo - dio potrošača.

U Beranama, od osam do 18 sati, struju neće imati Petnjik, Dapsiće, Tmušiće, Zagorje, Donje Luge, Donja Rženica, Rovca, Kaludra i planinski prevoj Lokve.
Bez struje od devet do 14 sati i 30 minuta, biće Budimlja, Mašte i dio sela Goražde, a od devet sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, dio sela Budimlja i selo Rovce.

U Bijelom Polju, od osam do 14 sati, bez struje će ostati Zminac.

U Mojkovcu, od osam do 13 sati, struju neće imati Trnovača.

U Kolašinu, od osam o 15 sati, bez struje biće Drpe, Osreci, Mioska, Ljuta, Poznja i Gornja Morača.

U Plavu, od devet do 14 sati i 30 minuta, bez struje će ostati dio sela Velika, selo Hakanje i dio Vojnog Sela.

U Pljevljima, od osam do 16 sati, bez struje će ostati Bučje, Gosteč, Zadublje, Hoćevina, Šljivansko, Pliješevina, Hodžići, Ulica Tršova, Glasinačka i Principova.

U Rožajama, od devet do 14 sati i 30 minuta, struju neće imati selo Malindubrave.

Na Žabljaku, od devet do 16 sati, bez struje će ostati Zminica, Karadžić, Suvodo, Rudinovača, Bare Žugića, Novakovići, Merulja, Smoljan, Mandića Do i Okruglica, a u Šavniku u istom terminu, Krnja Jela, Sirovac, Strug, Seoca, Malinsko i Manastir Podmalinsko.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.
 

Portal Analitika