Društvo

Atlas grupa: Knežević na panelu u britanskom parlamentu

Predsjednik Atlas Grupe, za kojim je raspisana Interpolova potrjenica, Duško Knežević pristuvovao je danas skupu u britanskom parlamentu posvećenom Zapadnom Balkanu, saopšteno je iz Atlas grupe.
Atlas grupa: Knežević na panelu u britanskom parlamentu
Portal AnalitikaIzvor

Na panel diskusiji pod nazivom "Zapadni Balkan: Geopolitički interesi i orjentacije", u organizaciji Henry Jackson Society, bilo je riječi o izazovima pred kojima se nalaze zemlje Zapadnog Balkana.

Član britanskog parlamenta John Whittingdale bio je domaćin skupa, a na panelu su govorili ambasadorka Srbije u Velikoj Britaniji Aleksandra Joksimović, novinar i politički analitičar britanskog Ekonomista Tim Judah, ekspert za Balkan i autor nekoliko knjiga o Srbiji i Kosovu.

Na skupu je učestvovao i britanski advokat i predsjednik uticajne britanske advokatske komore Stiven Kej, glavni branilac Duška Kneževića, koji ima i titulu Kraljičinog advokata (QC). On je ukazao na izazove jačanja demokratije i vladavine prava, kao i borbe protiv korupcije u integracijama zemalja Zapadnog Balkana u Evropsku Uniju.

 

 

Portal Analitika