Svijet

Ubio sam je da se osvetim njenom ocu i ne kajem se

"Da, ubio sam je i ne kajem se zbog toga. Mnogo je razloga zbog kojih sam to uradio - nikada nije bila kući, nije vodila računa o djeci, sve sam radio ja... Da njen otac nije zabadao nos gdje ne treba, do ovoga nikada ne bi došlo. Morao sam da mu se osvetim, a kada bude gledao vijesti, znaće zbog čega."
Ubio sam je da se osvetim njenom ocu i ne kajem se
BlicIzvor

Ovo su monstruozne riječi Slobodana Miljuša (37) koji je putem video-linka razgovarao sa novinarkom kanala FOX5 objašnjavajući šta ga je dovelo do toga da pretuče svoju suprugu Zvjezdanu Bencun bejzbol palicom, usljed čega je ona kasnije preminula. Na prvo pitanje novinarke da li je ubio svoju suprugu, Slobodan je odgovorio potvrdno ne pokazujući ni trunku žaljenja zbog zvjerstva koje je počinio.

- Da, ubio sam je. I ne, ne kajem se zbog toga nimalo - rekao je Slobodan na početku razgovora. Potom ga je novinarka upitala zbog čega, na šta je on odgovorio da postoji mnogo toga iz njihovog privatnog života što ga je navelo na gnusan zločin.

- Lagala je o mnogim stvarima. Lagala je o varanju, nikada nije vodila računa o djeci, stalno je bila van kuće, stalno je radila, radila, radila... Ja sam se bavio i kućnim poslovima, prao sam sudove, kuvao... - kazao je Slobodan ravnodušno.

Jedini trenutak kada je pokazao emociju bio je kada mu je novinarka postavila pitanje o njihovim sinovima. Upitan da kaže da li je zabrinut za svog 13-godišnjeg sina koji ga je zatekao neposredno nakon ubistva kako leži pored njegove okrvavljene majke, Slobodanu su krenule suze.

- Zabrinut sam za njega veoma. Volio bih da nije vidio ništa od toga, ali je vidio. Ništa se od ovoga ne bi dogodilo da njen otac nije gurao nos u stvari koje ga se ne tiču. Sada djeca rastu i bez svog oca - kazao je Slobodan. Reporterka ga je upitala da li je ovo ubistvo bilo osveta Zvjezdaninoj porodici, on je kazao: "Ne njenoj porodici, već njenom ocu", ne želeći da govori o detaljima sukoba koji je po svemu sudeći imao sa svojim tastom i dodajući da će on znati o kakvoj osveti je riječ kada bude vidio vijesti.

Žrtvina sestra: Laže, naš otac je divan čovjek

Nakon što je čula šta je Slobodan govorio o njenom ocu, Zvjezdanina sestra kazala je za FOX5 da je Slobodan monstrum i da sve laže. Takođe je rekla da je njihov otac divan čovjek i da je pomagao Zvjezdani i Slobodanu u zajedničkom životu.

"Željela je da bude što dalje od njega"

Povodom stravične tragedija oglasio se i Zvjezdanin prijatelj i kolega Džeremaja Hamilton, koji je kazao da se za Zvjezdanom intenzivno družio i radio kao agent za prodaju automobila protekle dvije godine.

- Vjerujem da je ona željela da bude što dalje od njega. Ponekad je dovodila i djecu na posao. Da nije bilo nje, ja nikada ne bih postao agent kakav sam danas. Znam da su pokrenuli postupak za razvod - ispričao je Zvjezdanin kolega i prijatelj.

Pdosjećanja radi, stravično ubistvo dogodilo se u Las Vegasu u Americi. Slobodan Miljuš (37) krvnički je pretukao svoju suprugu Zvjezdanu Bencun, a ona je podlegla stravičnim povredama u bolnici. Da tragedija bude još veća, ubistvu je posvjedočio Zvjezdanin i Slobodanov stariji sin (13).

Nesrećno dijete zateklo je u kući Slobodana kako leži pored krvave Zvjezdane. Odmah je otrčalo do obližnje pumpe i pozvalo policiju. Oni su ubrzo stigli na mjesto odakle je dječak zvao, pokupili ga i svi zajedno su se uputili ka kući gdje su zatekli užasavajuću scenu.

(FOTO: PROFIMEDIA, FACEBOOK, SCREENSHOT/ FOX5 KVVU-TV / RAS SRBIJA)

Portal Analitika