Turizam

Formirana Turistička organizacija Tuzi

Konstitutivna sjednica Skupštine Turistitičke organizacije (TO) Tuzi, na kojoj su firmirani organi TO, Upravni i Nadzorni odbor, održana je danas. Skupština je, takođe, usvojila osnivačka akta TO, Statut i Poslovnik Skupštine TO.
Ilustracija
Ilustracija
Portal AnalitikaIzvor

Kako je saopšteno našem portalu, na ovaj način, stvoreni su uslovi za funkcionisanje ove organizacije koja će biti značajna za promociju turističkih potencijala Malesije, kako unutar zemlje tako i u inostranstvu.

– Formiranjem TO, Opština Tuzi kao institucija postaje funkcionalnija u smislu interesa i potreba građana. Treba istaći, da je osim delegiranih članova Skupštine Tuzi, osnivačkoj Skupštini prisustvovalo i nekoliko biznismena s našeg područja. Zatim, predstavnici hotela i restorana sa teritorije Opštine Tuzi, odnosno hotela “Oasis” i “Liria”, restorani “Troja” i “Niagra”, kao i lounge bar “Teatro” i “Martini” – ističe se u saopštenju dostavljenom našem portalu.

Radom Skupštine, po funkciji, predsjedavao je predsjednik Opštine Tuzi Nik Đeljošaj, koji je istovremeno izabran za predstavnika TO u Nacionalnoj turističkoj organizaciji Crne Gore.

Portal Analitika