Politika

Medojević: EU u ovakvom formatu sve više podsjeća na SSSR

Globalni bankarski fašizam je stajao iza dvije bolesne ideologije koje su samo u 20 vijeku odgovorne za smrt desetina miliona ljudi-komunizam i nacizam. Izvor svih esktremizama u svijetu je globalni bankarski fašizam. Vladavina korporacija nad vladama suverenih država putem globalne propagande, dužničkog ropstva, korupcije i siromaštva je njihov davnašnji san. Slobodni svijet će naći način da se izbori protiv zla, istakao je predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević.
Medojević: EU u ovakvom formatu sve više podsjeća na SSSR
Portal AnalitikaIzvor

„Na putu ka globalnoj kontroli, države, nacije, identiteti , vjera im samo smetaju. Oni su protivnici demokratije, mira i slobode. EU u ovakvom formatu sve više podsjeća na SSSR. Otuđeni centar moći u Briselu ponaša se kao Centralni Komitet i donosi odluke na koje građani Evrope nemaju uticaj. Nekontrolisana otuđena i nedemokratska vlast“, naveo je Medojević u izjavi dostavljenoj Portalu Analitika

Kako je dodao, agente globalnog bankrskog fašizma lako prepoznajete. 

„Njima je svako ko voli svoju državu, naciju, vjeru, kulturu i tradiciju , vjeruje u suvereno pravo građana i država i demokratiju- nacionalista i označen je kao neprijatelj njihovog poretka. Za njihov poredak stvari prihvatljivi su i “politički korektni” samo oni koji mrze svoju državu, naciju, vjeru i tradiciju i koji se  odriču svojih prava i svog identiteta, u korist njihovog “boga” – profita.  Čini mi izuzetnu čast da sam ja i PzP i DF dio pokreta slobodnih ljudi Evrope i svijeta koji su ustali protiv ovog fašizma“, naglašava Medojević. 

Predstojeći izbori za EP će, uvjerava lider PzP-a, pokazati da su partije i lideri slobodnog svijeta okupljeni oko ideja suverenosti i zaštite vrijednosti države, demokratije, nacionalnog identiteta i tradicije, na dobrom putu moralne i političke obnove Evrope.

„Zato je od istorijske važnosti da se politički pokreti širom svijeta povezuju i da spriječimo ove snage zla da ostvare svoje bolesne naume. Jačanje slobodarskih i patriotskih suverenističkih snaga u Evropi na izborima za EP, pobjeda Donalda Trampa protiv duboke države u SAD, normalizacija odnosa SAD i Rusije, daju nadu u obnovu međunarodnog poretka zasnovanog na poštovanju suvereniteta država, miru, stabilnosti i saradnji“, zaključio je Medojević.     
 

Portal Analitika