Društvo

Službenici Protivterorističke jedinice prvi u preciznom streljaštvu

Službenici Protivterorističke jedinice osvojili su prvo mjesto u ekipnom plasmanu na IV Kupu nezavisnosti u preciznom streljaštvu, saopšteno je iz Uprave policije. 
Službenici Protivterorističke jedinice prvi u preciznom streljaštvu
Portal AnalitikaIzvor

Prvo mjesto na kupu koji je organizovan povodom Dana nezavisnosti, osvojili su službenici Saša Vujošević, Marko Kujović i Miljan Petrić.

"Naime, na strelištu Kunovo u Nikšiću je 18. maja ove godine održan IV Kup nezavisnosti u preciznom streljaštvu, a na kojem je ekipa Protivterorističke jedinice uzela učešće i zauzela prvo mjesto u ekipnom plasmanu - disciplina pištolj. Ekipu Protivterorističke jedinice na ovom takmičenju činili su Saša Vujošević, Marko Kujović i Miljan Petrić.

Kup se održava već četvrti put povodom obilježavanja Dana nezavisnosti Crne Gore. Na ovom takmičenju učestvovalo je oko 80 takmičara a pravo učešća imali su zaposleni Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave policije, Ministarstva odbrane – Vojske Crne Gore, Policijske akademije kao i svi aktivni članovi streljačkih i lovačkih klubova i udruženja", saopšteno je iz policije.

Organizatori takmičenja su Streljački Klub „Nikšić" i IPA – Sekcija Crna Gora.

Portal Analitika