Fudbal

Barsina svlačionica rekla „ne“ Grizmanu

Napadač Atletiko Madrida Antoan Grizman danas će protiv Levantea odigrati posljednji meč u dresu Jorgandžija, a španski mediji tvrde da je izvjesno da će se preseliti u Barselonu.
Barsina svlačionica rekla „ne“ Grizmanu
Sport klubIzvor

Međutim, katalonski 'Sport' u subotu preko cijele naslovne strane prenosi poruku svlačionice potencijalno novom saigraču, a ona je veliko „ne“.

Dnevni sportski list iz Barselone ekskluzivno navodi da "Svlačionica kaže ne Griezmanu".

"Prošle godine u posljednjem trenutku upropastio je već dogovoreni transfer iz Atletika u Barselonu i tako prevario klub koji je računao na njega," navodi Sport.

Igrači Barselone, piše dalje u tekstu, smatraju da klub ne smije da padne tako nismo kupujući igrača koji ih je izigrao...

Navodno je Leo Mesi rekao saigračima da, suprotno onome što se piše i govori u medijima, nikada nije zvao Grizmana i nagovarao ga da dođe.

Fudbaleri tima sa Kamp Nou stadiona vjeruju da Francuz nije tip igrača kakav je njima potreban i da napad nije dio ekipe koji bi trebalo da se pojačati za sljedeću sezonu.

Barselona je ranije potpisala ugovor sa Frenkijem de Jongom iz Ajaksa, a očekuje se da u paketu sa njim u revode prvaka Španije stigne i Matijas de Liht. Mladi Holanđani su u petak uveče zajedno sa saigračima doputovali u katalonsku prijestonicu gdje će proslaviti odličnu sezonu.

Portal Analitika