Crna hronika

Uhapšen Marko Nikolić zbog malverzacija oko depozita Aerodroma

Bivši direktor Atlas banke Marko Nikolić uhapšen je u okviru nove istrage koja se vodi zbog pronovjera u toj banci.
Uhapšen Marko Nikolić zbog malverzacija oko depozita Aerodroma
Portal AnalitikaIzvor

Portal Analitika saznaje da je Dijana Zečević  juče saslušana, zbog novca Aerodroma Crne Gore koji se nalazili u Atlas banci, ali prema nezvaničnim informacija, ona je puštena da se brani sa slobode. Ona je bila bila zamjenik izvršnog direktora za sredstva i platni promet u zemlji.

Nikolićev branilac, advokat Borivoje Đukanović potvrdio je Portalu Analitika da je njegov klijent uhapšen i da mu je specijalna tužiteljka nakon saslušanja odredila zadržavanje do 72 sata. On je rekao je njegov klijent u potpunosti negirao djelo koje mu se stavlja na teret-zloupotreba službenog položaja u privrednom poslovanju.

Nikolić je i ranije hapšen u istrazi pokrenutoj u predmetu formiranom protiv grupe na čijem čelu je navodno Duško Knežević, vlasnik Atlas grupe.

Portal Borba je objavio da je hapšenje uslijedilo nakon što su istražitelji utvrdili sporne malverzacije oko jednog milionskog depozita. Riječ je, kako navodi taj portal, o tri miliona eura, novca Aerodroma Crne Gore koji u se nalazili u Atlas banci.

Ta informacija je nezvanično potvrdjena i portalu Analitika. Djukanović nije želio da kaže što se njegovom klijentu stavlja na teret, navodeći da je riječ o službenoj tajni.

 

Portal Analitika