Politika

ĐURAŠKOVIĆ: Nećemo se uzrujavati šta misli URA

“Ukoliko je URA samostalni politički subjekt neka sama procjeni ko sve treba da učestvuje u okviru koordinacije sa pokretom "Odupri se". Što se SDP-a tiče nećemo se puno uzrujavati šta misli URA i zašto joj je politika Snežane Jonice i bivšeg portparola Srđana Milića bliža nego SDP”, ocijenjeno je iz Socijaldemokratske partije.
ĐURAŠKOVIĆ: Nećemo se uzrujavati šta misli URA
Portal AnalitikaIzvor

“Ako misle da jedna partija može da ucjenjuje sve ostale zbog jedne fotelje i ako im je kao suverenističkoj partiji bliža politika Snežane Jonice od političkih stavova SDP i predsjednice OO URE u Kotoru, koji su bili neuporedivo oštriji nego SDP, o načinu vladanja gradonačelnika Kotora. Ako mislite da se vlast brani na ulici vrijeđanjem i megafonima, umjesto razgovorom koji se izbjegava - srećno bilo”, naveo je u saopštenju Nikola Đurašković predsjednik OO SDP-a Cetinje.

A kada već, kao naši "iskreni partneri" jedva dočekaste da spominjete “fabrička podešavanja” vjerujem da nijeste zaboravili Darkove  narandžaste kravate ili podešavanja Snežane Jonice i bivšeg portparola Srđana Milića.

“Na ta politička “fabrička podešavanja” SDP neće sigurno. Možemo sarađivati sa svima ako se međusobno poštujemo i ako poštujemo demokratska načela upravljanja a ne logiku "ja sam gradonačelnik" i o svemu sam odlučujem a da ne pitam koalicione partnere. Ta vrsta logike je prošlost.  Međutim ukoliko neko misli da se na ovaj način odnosi prema aktivnostima koje treba zajednički da se koordiniraju, neka mu je sa srećom, pogotovo što se tiče SDP-a”, poručio je Đurašković.

Logiku napadanja među opozicionim partijama ste naučili kada ste stavili crvene kravate, ali vas mjesto toga pozivamo da obnovimo principijelni dijalog unitar opozicije.

“Ako to ne želite recite ali budite uvjereni da SDP neće više ćutati na politička “lešinarenja” pojedinaca iz opozicije”, zaključio Đurašković.

Portal Analitika