Fudbal

Navijači Barse izvrijeđali Mesija

Jasno je koliko teško im je pala eliminacija iz Lige šampiona.
Navijači Barse izvrijeđali Mesija
sportske.netIzvor

Fudbaleri Barselone drugu godinu zaredom nisu uspjeli da zadrže veliku prednost iz prvog duela u eliminacionoj fazi Lige šampiona.

Prošle sezone su u četvrtfinalu slavili kod kuće protiv Rome sa 4:1, da bi potom u Rimu izgubili sa 3:0, te je "Vučica" zbog gola u gostima otišla na megdan Liverpulu u polufinalu.

Ovoga puta, dobili su Liverpul kod kuće sa 3:0 u prvom susretu, da bi sinoć doživjeli katastrofu na "Enfildu", "Redsi" su slavili sa 4:0 i tako ovjerili plasman u drugo uzastopno finale.

Niko nije pošteđen iz redova Barselone, pa su tako navijači pošteno izvrijeđali i najboljeg igrača u klubu i jednog od najboljih igrača svih vremena, Lionela Mesija.

Argentinac koji je bio heroj prvog duela na "Kamp Nou", u kojem je postigao dva pogotka, kasnije je stigao na aerodrom, jer je morao na doping kontrolu.

Kad je stigao u društvu Pepea Koste, zvaničnika katalonskog kluba, sačekale su ga salve uvreda od navijača koji su bili na aerodromu.

"Mundo Deportivo" navodi da se Mesi suočio sa navijačima i da ih je pitao u čemu je problem.

Tu je i podatak da Mesi od 2013. godine nije postigao gol u gostima u okviru eliminacione faze Lige šampiona, što je dalo navijačima dodatan motiv za ovakav potez, ali daleko od toga da se Argentinac može kriviti za novi neuspjeh u elitnom takmičenju.

Ipak, navijači nikoga ne štede, pa tako ni jednog od najboljih fudbalera svih vremena.
 

Portal Analitika