Društvo

U toku uređenje Fakulteta likovne umjetnosti

Uređenje dijela terena Univerzitetskog kompleksa fakulteta umjetnosti i opremanje Fakulteta likovne umjetnosti na Cetinju teče ugovorenom dinamikom, pa se očekuje da radovi budu završeni do kraja ove godine.
U toku uređenje Fakulteta likovne umjetnosti
Portal AnalitikaIzvor

Predstavnici Uprave javnih radova i izvođača, podgoričkog preduzeća “Eurozoks”, konstatovali su danas da je u proteklih dva mjeseca radove otežavala učestala i obilna kiša.

Uprkos tome, izvođač je uspio da realizuje pripremne radove za podizanje potpornih zidova i u toku je njihovo betoniranje. 

Uskoro se očekuje i nabavka namještaja i opreme, koja je naručena u skladu sa dogovorom sa krajnjim korisnikom, imajući u vidu njihovu specifičnu namjenu.

Ugovoreni radovi obuhvataju nabavku kancelarijske i opreme neohodne za održavanje stručne nastave iz smjera slikarstva, vajarstva, fotografije i dizajna. Predviđeni su i uređenje terena, izgradnja pristupne saobraćajnice, trotoara i pratećih sadržaja.

Vlada Crne Gore će u ovaj projekat investirati skoro 1,2 miliona eura. Kompletan postupak javne nabavke, kao i uvođenje izvođača u posao, sprovela je Uprava javnih radova.

Portal Analitika