Turizam

U Budvi se održavaju Karnevalske majske večeri

Uprkos lošim vremenskim uslovima u Budvi se vrlo uspješno održavaju Karnevalske majske večeri. Večeras posjetioce očekuje takmičenje u salsi, "Abrum", nastup duvačkog orkestra i koncert benda "The Grupa".

U Budvi se održavaju Karnevalske majske večeri
Izvor

"Počeli smo prije dva dana programo za rokere. U 22h nastupala je YU Grupa. Juče smo imali veče folklora, predstavljanje folklornih društava iz regiona i iz Turske i kao zvijezdu večeri Sanju Ilić i Balkaniku.

Prebacujemo se malo na latino zvuk, na zumbu i salsu. Program počinje u 19h Zumba master klasom koji će održati predstavnici plesnog studio iz Podgorice, Jet Set-a, nakon toga će na bini nastupati plesna grupa sa Kube, Kuba Libre, kao i muzička grupa Salsa i Punto koji će publiku zabavljati sve do 22h kada na scenu stupa Jelena Rozga", kazala je  Milena Krivokapic iz TO Budva .

bbbdhhgj

Program je izvođen i unutar zidina Starog grada gdje su nastupali lokalni umjetnici, puštala se elektronska muzika, kao i rep. 

karnevalske-majske-veceri-1

Nastup  Jelene Rozge privukao je mnogo publike." Publika diljem regije zna sve moje pjesme i voli ih. Gdje god dodjem svi pjevaju moje pjesme bilo da su stare 20 godina ili ove najnovije. Mojoj sreci nema kraja", kazala je regionalna muzička zvijezda, Jelena Rozga . 

karnevalske-veceri-2
Portal Analitika