Zabava

Evo u čemu je tajna srećne ljubavi Džulije Roberts i Denija Modera

Putovanje u dvoje barem jednom godišnje za ovaj je par postala svojevrsna tradicija koje se striktno drže već dugi niz godina. Džulija Roberts i njen suprug Deni Moder trenutno uživaju na Havajima, a sve je u znaku ljubavi jer bliži se njihova 17. godišnjica braka.
Evo u čemu je tajna srećne ljubavi Džulije Roberts i Denija Modera
Story.rsIzvor

Prije nekoliko dana Džulija Roberts i Deni Moder otputovali su na Havaje kako bi se odmorili od obaveza, djece, žurbe i malo posvetili vrijeme jedno drugome a 17. godišnjicu braka u kojem su od juli 2002. idealna je prilika da obilježe dugogodišnju ljubav.

Par odsjeda u sopstvenoj vili koju posjeduju na ostrvu, a paparaci uhvatili su ih tokom odmaranja na pješčanoj plaži kada su uživali u ljubavnom zagrljaju.

Ljubav ovog skromnog para imala je vrlo trnovit početak.

– Momentalno sam se zaljubila u njega. Željela sam da budem sa njim. Nisam mogla da prestanem da razmišljam o njemu, a znala sam da ću biti u problemu – opisala je Džulija jednom prilikom svoj susret s tada pomoćnim kamermanom Moderom koji je bio u braku s šminkerom Verom Steimberg.

Njihov susret bio je sudbinski i potpuno je promijenio do tada umišljenu i razmaženu glumicu. Iako im konstantno previđaju nesrećan kraj i razvod, čini se da se 51-godišnja Džulija i godinu dana mlađi Deni ne bi složili s time. Fotografije s njihova prošlogodišnjeg odmora u Rimu kada su uživali u romantičnim večernjim šetnjama takođe ne idu u prilog tome.

– Vjerujem da su dvije osobe povezane srcem, stoga nema veze gdje se nalaziš, ko si niti što radiš – ne postoje prepreke ako je ljudima suđeno da budu zajedno – kazala je jednom prilikom zgodna glumica, a vrlo često naglašavala je i kako je Deni ljubav njenog života i smisao istoga.

Ovaj par imadeli troje dječice, blizance Fineja Voltera i Hazela i mlađeg sina Henrija Danijela. Nikada nije krila koliko je žarko htjela da postane majka, ali začeće nije išlo baš glatko.

Par se već pripremao da usvoji dijete, a onda je Džulija saznala da je trudna.

Zbog toga majčinstvo nikada nije shvatala olako, već kao dar.

– Jednostavno ne mogu da dočekam da postanem majka i da uzmem to malo stvorenje u svoje naručje – rekla je nešto prije nego što je po prvi put postala majka. Brak u kojem je punih 17 godina iz temelja ju je promijenio, te često ističe da ne bi bila osoba kakva je danas da nije upoznala kamermana Denija.

-Imamo ova tri ljudska bića koja su potpuni odraz ljubavi koju imamo jedno prema drugome … Rekla bih da su naši idealni dani oni tipični dani – uz Denija i fudbal.

Portal Analitika