Marketing

Podijeljeno 10 učešća na fudbalskom kampu Real Madrida

Danas su podijeljene nagrade – 10 učešća na fudbalskom kampu Real Madrida, kojima je 10 mališana darivala Universal Capital Bank, sa Pobjedom.
Podijeljeno 10 učešća na fudbalskom kampu Real Madrida
Portal AnalitikaIzvor

Kamp najtrofejnijeg kluba Starog kontinenta, koji se održava od 29. aprila do 3. maja u hotelu “Park” u Herceg Novom pohađaće: Filip Kljajić, Mateja Vukićević, Helena Gojković, Radivoje Gojković, Vladimir Komatina, Vuk Vukašinović, Nikola Vukašinović, Ivan Kilibarda, Pavle Pejović i Matija Mijović.

U hotel “Park” dobitnici mogu da se prijave u nedjelju veče, 28. aprila, obzirom da treninzi startuju u ponedjeljak ujutro.

Smještaj je na bazi punog pansiona tokom trajanja kampa, za koji je obezbijeđena potrebna odjeća za treninge, stručni nadzor i vođstvo trenera CF Real Madrida po programu Kampa, a dobiće i internacionalnu diplomu o pohađanju fudbalskog kampa Real Madrida.

Kamp u hotelu “Park” u Herceg-Novom je za mlade igrače uzrasta od 6 do 17 godina i ujedno je premijerna i jedinstvena prilika, koja će omogućiti mladim polaznicima sticanje neprocjenjivih znanja i vještina pod vođstvom trenera CF Real Madrida: Carlosa Blasqueza, Rubena Alonso Alegre, kao i Miguel Gayosa i predstavnika Adidasa Naco Sancheza.

Ovaj kamp će ujedno biti i prilika za ispoljavanje talenata, a možda i ulaznica koja potencijalno otvara vrata daljem treniranju u ovom prestižnom španskom klubu.
 

Portal Analitika