Politika

Jonica: Kako je Krivokapić kupio stan od Luke Kotor?

Da li je vrijeme da Crna Gora sazna kako je Ranko „kupio“ stan od 74 m2 u starom gradu od „Luke Kotor“? Koliko je platio prvu ratu za stan u Starom gradu u „kući koja spada među najvrednije objekte srednjevjekovne arhitekture u Kotoru“ – napisala je na svom Fejsbuk profilu Snežana Jonica, direktorica administrativnog sektora AD „Luka Kotor“ i bivša poslanica SNP-a, uz aluziju da ima informacije o detaljima na koji način je predsjednik SDP-a došao do nekretnine u kotorskom Starom gradu.
Jonica: Kako je Krivokapić kupio stan od Luke Kotor?
PobjedaIzvor

- Da li ga je više koštala taksa za uknjižbu ili rata za stan? Koliko ga je ukupno „koštao“ taj stan? Da li je zvao UNESCO na useljenje – upitala je Jonica.

Svoj post na Fejsbuku počela je pitanjem „Koja je muka koju krije kotorska luka?“

- Danima me pitaju ljudi šta se u stvari krije iza ove Rankove smiješne histerije oko „Luke Kotor“, šta si mu to našla? Odgovor glasi - naravno da nije problem ni Luka ni koncesija.. Problem je „Cunami s Volujice“ (nadimak koji su mi „neki“ dali samo par mjeseci nakon dolaska u ,,Luku Kotor“)... Brzo sam nekima postala noćna mora... Šta ću raditi, šta ću otkriti... da li su bezbjedne tajne koje je SDP zakopao u „Luci Kotor“... a tajni je mnogo... – napisala je Jonica.

Objasnila je u post skriptumu da "o navedenom nije bilo dostupnih podataka u arhivi Luke Kotor, samo indicija".

- Ali, isplivaše negdje drugo... To be continued... – dodala je Jonica.

Portal Analitika