Ostalo

Montenegro Business Run 2019

Danas je na Plantažama, na prostoru oko Vinskog podruma Šipčanik, u organizaciji Multi sport akademije Majer i Business support centra održana trka za zapošljene na 5.000 metara koja je okuplia nevjerovatnih 724 trkača  iz 64 najrenomiranijih crnogorskih firmi.
Montenegro Business Run 2019
Portal Analitika
Portal AnalitikaAutor
Montenegro Business RunIzvor

Montenegro Business Run je događaj koji ima za cilj da okupi zaposlene u privatnom i državnom sektoru, na kojem bi promovisali zdrave životne navike, kao i značaj jačanja timskog duha, kao jednog od prioriteta zadovoljstva zaposlenih.

Obzirom na dvostruki karakter samog dogadjaja – poslovni i sportski, učestvovanje na samoj trci, firmama učesnicama dogadjaja pruža višestruku korist u realizaciji svojih strateških ciljeva.

 

montenegro-business-run3

 

Iako je prva edicija Montenegro Business Run – a, ova trka je postala veoma zančajan sportski događaja sa velikm brojem učesnika i odličnim rezultatima, a definitivno najmasovniji  tim building događaj organizovan u Crnoj Gori.

Nakon istrčanih 5.000 metara i svečane ceremonije uručenja nagrada komapnija 13. Jul Plantaže AD je ugostila sve učesnike u Vinskom podrumu Šipčanik. Oko 1.000 učesnika i gostiju, na žurki poslije trke i uručenja nagrada, zabavljala su Senkina djeca.

Organizaciju događaja podržali su Privredna komora Crne Gore, Sekretarijat za preduzetništvo Glavnog grada Podgorica, Water group doo, Vector security system, DN Dan JP Čistoća doo Podgorica. Specijalu zahvalnost dugujemo 

Volonteri 2019 koji su na samoj trci sticali znanja i iskustva koja će im koristiti u organizaciji Igara malih zemalja Evrope koje će se od 27. maja do 1. juna održati u Crnoj Gori.

REZULTATI:

Žene – pojedinačo

1. Dijana Stanisic, DMG LINE

2. Milica Vukotic, UDG

3. Isidora Vlahovic, Crnogorski Telekom

 

montenegro-business-run2

 

Muškarci – pojedinačno

1.  Petar Dincic, 13. Jul Plataze

2. Slavoljub Milenkovic, M Ingenering

3. Oleksander Fomenko, Polimpus Alternative

 

montenegro-business-run1

 

Ekipno (sabiraju se tri najbolja rezulteta ekipe, 2 muška i 1 ženski)

1. Univerzitet Donja Gorica

2. Crnogorski telekom

3. . Plantaze 13, Jul AD

 

montenegro-business-run-jpg

 

Titulu Naj Fit tima ponijela je kompanija Erste Banke iz Podgorice sa ukupno 73 učesnika, odmah ispred UDG  sa 68 učesnika.

 

 

Portal Analitika