Politika

Pokret Do slobode pozvao pristalice da se pridruze sjutrašnjem protestu

Smatramo da je neophodna saradnja svih antirežimskih subjekata, udruženja, pokreta i organizacija jer je to jedini način da narod primora režim na odstupanje. Zbog toga, bez obzira na nedostatak volje za saradnju do sada, pozivamo sve i na protest koji je organizacija Oduprise najavila za sjutra - saopšteno je iz pokreta Do slobode.
Pokret Do slobode pozvao pristalice da se pridruze sjutrašnjem protestu
Portal AnalitikaIzvor

''Pokret Do slobode izražava zahvalnost svim građanima koji su sinoć na protestu u Podgorici još jednom poslali poruku da će se istrajno boriti dok Crna Gora ne postane slobodna. Opstrukcije i kampanja čiji je cilj da posvađa građane koji se zalažu za demokratske promjene nijesu uspjeli da nas ometu da nastavimo okupljanja na ulici. Naša namjera je da se nastavi izražavanje bunta i otpora korumpiranom režimu, jer je to, uz aktivnost na međunarodnom planu, jedini način da Crna Gora dobije mogućnost za fer izbore i na taj način za demontiranje sistema koji počiva na nasilju, korupciji, pljački i laži'', navodi se u saopštenju.

Kako dodaju, neophodna je saradnja svih antirežimskih subjekata.

''Smatramo da je neophodna saradnja svih antirežimskih subjekata, udruženja, pokreta i organizacija jer je to jedini način da narod primora režim na odstupanje. Zbog toga, bez obzira na nedostatak volje za saradnju do sada, pozivamo sve i na protest koji je organizacija Oduprise najavila za sjutra. Samo zajedno možemo do slobode!'', zaključuje se u saopštenju.

Portal Analitika