Društvo

Realizovana kampanja „Stop neregistrovanim vozilima“

Službenici Uprave policije – Sektora policije opšte nadležnosti i Nacionalni biro osiguravača Crne Gore su relizovali kampanju „Stop neregistrovanim vozilima“ koja je imala za cilj sprječavanje učešća neregistrovanih vozila u saobraćaju kao i učešća u saobraćaju vozila kojima je isteklo vrijeme važenja saobraćajne dozvole i vozila koja nemaju propisani broj registarskih oznaka.
Realizovana kampanja „Stop neregistrovanim vozilima“
Portal AnalitikaIzvor

Kampanja „Stop neregistrovanim vozilima“ je započela 27. marta 2019. i trajala je do 15. aprila 2019. godine,u čijem trajanjaje saobraćajna policija vozačima podijelila15.000 flajera, što je predstavljalo preventivni dio kampanje. 

Saobraćajna policija je intenzivno kontrolisala saobraćaj u toku trajanja kampanje i tom vremenskom periodu službenici saobraćajne policije su vozačima izdali 1.186 prekršajnih naloga, oduzeli 400 pari registarskih oznaka i privremeno isključili iz saobraćaja 1.134 vozila. 

Još jednom apelujemo na sve vozače da budu savjesni i na vrijeme registruju svoja vozila, čime će preduprijediti neželjene posledice saobraćajnih nezgoda sa materijalnom štetom i time zaštititi svoj budžet od eventualnih kazni i trškova sudskih postupaka.
 

Portal Analitika