Fudbal

Nikšićko pivo i naredne dvije godine uz FSCG

Fudbalski savez Crne Gore produžio je danas saradnju sa Pivarom „Trebjesa“, čime je nastavljena dugogodišnja saradnja našeg Saveza i jedne od najvećih crnogorskih kompanija.
Nikšićko pivo i naredne dvije godine uz FSCG
Portal AnalitikaIzvor

Sponzorski ugovor na period od dvije godine potpisali su predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević i izvršna direktorica „Trebjese“ Sanja Ćalasan.

- Izuzetno sam zadovoljan što danas imamo priliku da produžimo ugovor o saradnji sa jednom od najznačajnijih crnogorskih kompanija, koja je već dugi niz godina aktivna na sportskoj sceni naše zemlje. Fudbalski savez u pivari „Trebjesa“ ima pouzdanog partnera, koji sa velikim zadovoljstvom učestvuje u razvoju i unaprijeđenju sporta, pogotovo fudbala. Uvjereni smo da će izuzetan odnos ove kompanije i Fudbalskog saveza trajati mnogo duže nego što je predviđeno ugovorom koji je danas potpisan i da će saradnja biti još uspješnija nego prethodnih godina - rekao je Savićević.

fscg1

Direktorica pivare Sanja Ćalasan izrazila je zadovoljstvo zbgo produžetka saradnje i najavila brojne aktivacije koje će Nikšićko pivo organizovati za ljubitelje fudbala.

- Danas potpisanim sponzorstvom nastavljamo podršku Fudbalskom savezu i reprezentaciji, ali i ulaganja naše kompanije u razvoj i popularizaciju sporta u Crnoj Gori. Pivara „Trebjesa“ podržava različite sportske kolektive, kako manje, tako i one veće, na nacionalnom nivou. Pored podrške Fudbalskom savezu, spremamo i brojne aktivacije za ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu. Mi kao sponzori, igrači, ali i cijela fudbalska javnost dijelimo isti san - plasman na predstojeće Evropsko prvenstvo. Nadam se da ćemo taj san i ostvariti i proslaviti uz Nikšićko pivo - kazala je Sanja Ćalasan, izvršna direktorica pivare „Trebjesa“.

Portal Analitika