Crna hronika

Policija sumnja da je Nišić pobjegao iz Crne Gore

Policija intenzivno traga za Jasminom Nišićem (30) iz Prijepolja, zbog sumnje da je prekjuče, u jutarnjim satima, nakon kraće svađe stolicom nasmrt pretukao Kristijana Ćorića (38).  Prema saznanjima Dnevnih novina, policija sumnja da je Nišić, koji je inače srpski držaljanin koji je u Budvi radio sezonski, uspio da pobjegne iz države.
Policija sumnja da je Nišić pobjegao iz Crne Gore
Dnevne novineIzvor

Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da je motiv ubistva svađa zbog djevojke sa kojom su, navodno, obojica bili u vezi.

Osumnjičeni tridesetogodišnji Nišić je, najvjerovatnije, prilikom svađe uzeo stolicu koja se nalazila u blizini i udarao ubijenog Ćorića po tijelu i glavi dok ga nije usmrtio.

Navodno, njih dvojica su se i par dana ranije raspravljali iz istog razloga, a svađa je kulmirala prekjuče rano ujutro.

Podsjećamo, budvanska policija je prekjuče u 5.15 časova obaviještena da je pronađeno tijelo Kristijana Ćorića iz
Budve.

Njegovo tijelo sa vidnim povredama po glavi i tijelu, koje su nanijete najvjerovatnije stolicom, zatečeno je u budvanskom naselju Velji vinogradi, u Ulici petoj.

Kako je saopštio načelnik CB Budva Darko Ćorac službenici policije, brzom operativnom akcijom i dolaskom
do p dataka, kao i materijalnim dokazima, sa lica mjesta uspjeli da identifikuju lice koje je najvjerovatnije izvršilo krivično djelo.

Kako je istakao načelnik CB Budva, ovo ubistvo nema nikakve veze sa obračunima organizovanih kriminalnih grupa, već je stvar lične prirode.

Portal Analitika