Košarka

Čović ponovo aplaudirao navijačima koji su urlali "Silov`o te Čović Bokane"

Koliko je titula ABA lige važna za Zvezdu najbolje je pokazao prvi čovjek kluba Nebojša Čović, koji je još u utorak počeo da vrši pritisak izjavama o rivalu, kada je na pres konferenciji ustvrdio da je Budućnost Voli državni projekat i tom prilikom javno zatražio pomoć svoje države u "poslu koji je pred njegovim klubom".
Čović ponovo aplaudirao navijačima koji su urlali "Silov`o te Čović Bokane"
A.P.
A.P.Autor
Portal AnalitikaIzvor

On je i na prvoj i na drugoj utakmici (video snimak je s druge utakmice-prim.aut - na 9.00 se čuje jasno) podržao skandalozno pjevanje mase u nekadašnjem "Pioniru" koja je zagrmjela na najprimitivniji način u smjeru predsjednika Budućnost Volija, Dragana Bokana, poručujući mu sljedeće: "Silov'o te Čović, Bokane".

Umjesto da osudi ovakvo sramno usklikivanje u dvorani, Čović se slavodobitno smješkao, potom aplaudirao i na kraju rukom u vis pozdravio ovaj primitivni čin publike!?

Iako je tim iz Njegoševog parka ubjedljivo poražen u oba meča finalne serije, to svakako nije bio razlog za sramno ponašanje prisutnih u dvorani.

Na meti su sinoć bile i sudije, pa je tako arbitar Damir Javor po izlasku na parket zasut povicima s tribina: Si*aj, Javore! Da bi u nastavku i trener "plavih" bio na meti istih povika: Si*aj, Repeša!, orilo se dvoranom.

Da stvar bude gora, predsjednik Zvezde umjesto da se izvini zbog svog i ponašanja navijača - on u današnjem saopštenju napada čelnike kluba iz Njegoševog parka i to zbog prošlogodišnjih dešavanja u finalnoj seriji za trofej.

Čović, umjesto da se stidi svojih postupaka iz dvorane "Aleksandar Nikolić", zasipa medije napisima i kuknjavom o atmosferi koja ih je prije godinu dana "zadesila u Podgorici".

Zaboravio je da podsjeti javnost da njegovi puleni umalo nijesu izašli na parket dvorane "Morača" prošle godine zbog njegovih fiks ideja i lažnih scenarija koje je plasirao odabranim medijima, a košarkaši Budućnost Volija sinoć su istrpjeli sve niskosti srbijanske publike u sali i ostali do kraja na parketu, iako potpuno dekoncentrisani i van ritma.

Da je pravde, bio bi zabranjen ulaz u dvoranu Čoviću u srijedu, a tribine podgoričke dvorane nedostupne navijačima Zvezde.

Ostaje da se vidi što će klub da odluči kad je u pitanju prodaja ulaznica za meč u Podgorici.

 

Butasport.rs

 

Portal Analitika