Region

Vučić: Slušao sam sa terase govornike na protestu

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić tvrdi da je sa terase Predsjedništva u Beogradu slušao govornike na protestu "Svi kao jedan - Jedan od pet miliona".
Vučić: Slušao sam sa terase govornike na protestu
Beta/Portal AnalitikaIzvor

Vučić je novinarima u Beogradu rekao da okupljenih nije bilo više od 7.500 i da bi za njega bio poraz i sramota da samo iz Vranja i Leskovca ne skupi više od 7.500 na predstojećem mitingu koji će se održati 19. aprila u okviru kampanje "Budućnost Srbije".

On je najavio da će njegov miting biti održan na istom mjestu i pozvao televiziju Pink da istim dronom snima i taj miting, pa da mogu da se uporede snimci i koliko je na kome bilo okupljenih.

Dodao je i da će na tom mitingu govoriti o tome šta je sve do sada aktuelna vlast uradila za Srbiju i koji su planovi za budućnost.

On je kazao i da se ne plaši opozicije i njihovih prijetnji i pozvao ih da sprovedu nasilje na koje pozivaju.

"Uradite više to nasilno djelovanje da vidimo, nemojte samo više da prijetite, ajde upadajte da vidimo kako ćete da tučete, ajde samo da vas vidim", rekao je Vučić.

On je kazao da jučerašnji skup pokazuje da opozicija može da pređe cenzus i naveo da ih je predsjednica Skupštine Srbije Maja Gojković pozvala na dijalog i da je to mjesto na kome treba da se razgovara.

On je kazao da je protest opozicije bio besmislen, da nije bilo riječi ni o kakvom programu i da su sve vrijeme vrijeđali njega.

Prema njegovim riječima, opozicija je planirala da upadne u Skupštinu, ali su ih poslanici Srpske napredne stranke "preduhitrili pa su ostali bez ideje i plana i zato su izgledali izbezumljeno na protestu i sve je izgledalo kao izbezumljena papazjanija".
 

Portal Analitika