Politika

Bjelopoljci bojkotom protesta poslali poruku

– Izuzetno neuspješan pokušaj destabilizacije Bijelog Polja protestom koji je okupio jedva stotinu ljudi, učvrstio nas je u uvjerenju da smo na dobrom putu razvoja naše opštine. Građani Bijelog Polja prepoznaju kurs razvoja opštine i sjevera u cjelini, i svojim bojkotom protesta su poslali poruku da se za njihovo povjerenje treba dokazivati djelima, radom i odgovornim pristupom izazovima unutar institucija – poručili su iz bjelopoljskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS), komentarišući današnji protest pokreta „Odupri se“ u tom gradu.
Foto: DPS Bijelo Polje
Foto: DPS Bijelo Polje
Portal AnalitikaIzvor

Bjelopoljci su, kažu iz DPS-a, mudri ljudi koji se ne daju zavesti i zloupotrijebiti u političke svrhe.

Dobro znaju koji su problemi u socijalnom i infrastrukturnom domenu prisutni u Bijelom Polju, ali oni istovremeno prepoznaju da su DPS i njeni koalicioni partneri u opštini i Vladi posvećeni rješavanju problema i stvaranju dogledno bolje perspektive življenja u Bijelom Polju – smatraju u ovoj partiji.

Iz DPS-a su pozvali sve političke i druge aktere u Bijelom Polju i Crnoj Gori da doprinesu razvoju, a ne da, kako kažu, ometaju i blokiraju puteve progresa. 

Portal Analitika